Američka glumica Megan Markl (36) postala je jedna od glavnih svetskih zvezda kada se udala za princa Harija i postala vojvotkinja od Saseksa, ali ceo svet je i dalje poredi sa Kejt Midlton, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: MEGAN MARKL JE KRŠILA PRAVILA, ALI OVOGA PUTA SU SVI BILI IZNENAĐENI: kada se engleska princeza pojavila ovako obučena, svi su ostali bez teksta (FOTO)

Mediji su nedavno pisali kako su Megan i Kejt u velikoj svađi, jer kraljica otvoreno pokazuje naklonost prema novoj princezi, dok je Kejt godinama morala da gradi imidž vojvotkinje. Internetom kruže glasine da se engleske princeze takmiče za popularnost i da to unosi nemir u kraljevsku porodicu, a mnogi su komentarisali kako Kejt ne želi više da savetuje Megan, pa je zato nova princeza napravila grešku kad se pojavila u haljini koja otkriva gola ramena.

Bez obzira na to da li su ovo samo prazne priče ili istina, mnogi su primetili kako Megan sve viša počinje da imitira Kejt.

Kliknite OVDE za nastavak teksta i još slika!

DA LI MEGAN MARKL PRKOSI KEJT MIDLTON: svi pričaju da su u svađi, a pogledajte kako nova engleska princeza kopira Kejt (FOTO)
LepaiSrecna 

PageBreak

Megan je na Samitu mladih lidera Velike Britanije obukla malo konzervativniju haljinu u odnosu na one koje je pre nosila. Takođe, nova engleska princeza poznata je po ravnoj isfeniranoj kosi ili jednostavnoj punđi, a sada je uzabrala da nosi talasastu frizuru sa uvijenim krajevima, baš kao i Kejt Midlton.

PROČITAJTE JOŠ: SVET JE ODUŠEVLJEN - POGLEDAJTE KAKO SE LEPA KEJT MIDLTON IGRA SA SVOJOM DECOM: najlepše slike princeze Šarlot i princa Džordža sa mamom (FOTO)

Poznato je da se Megan u javnosti pojavljuje sa malo neutralne šminke, ali ovoga puta odlučila je da stavi rumenilo, istakne jagodice i postigne ružičasti ten po kojem je prepoznatljiva Kejt.

Izbor torbice, cipela, govor tela - izgleda da je Megan baš odlučila da kopira vojvotkinju od Kembridža!

Ostaje da vidimo da li će se svetu dopasti Megan koja se pretvara u Kejt ili ipak vole onu staru Megan sa malo šminke, puno modnog eksperimentisanja i suprotstavljanja pravilima.

Izvor: Lepa & srećna