Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton tokom humanitarne polo utakmice, na koju je stigla sa svojom dečicom, princem Džordžom i princezom Šarlot, pokazala je svoju najopušteniju stranu trčeći uokolo za veselim naslednicima.

PROČITAJTE JOŠ: INTERNET POLUDEO - NAPOKON OTKRIVEN POKLON ZA KEJT MIDLTON POSLE POROĐAJA: da li se lepa engleska princeza ovako brani od uroka? (FOTO)

Nakon što su u subotu oduševili javnost pojavljivanjem na kraljičinom rođendanu princ Džordž i princeza Šarlot ponovo su u nedelju uspeli da budu glavne zvezde dana. Ovog puta u društvu majke, vojvotkinje Kejt Midlton, koja je pokazala svoju razigranu i opuštenu stranu.

U sklopu humanitarnog polo meča, koji je zaigrao i princ Vilijam, vojvotkinja od Kembridža stigla je u publiku da isprati ovo događanje sa svojim mališanima. U društvu ostalih mama i dece, Kejt se smestila na travnjak pa je uživala u igri sa svojim naslednicima.

Četvorogodišnji princ Džordž i trogodišnja princeza Šarlot veselo su bosi trčkarali po livadi, a u jednom trenutku pridružila im se i Kejt, koja je za tu priliku izabrala ležernu haljinu i espadrile na punu petu.

Kliknite OVDE za nastavak teksta i još slika Kejt Midlton sa decom!

PageBreak

Oduševljeni Džordž i Šarlot nisu skidali osmeh sa lica, a bila je ovo jedinstvena prilika videti brižnu mamu u radosnim trenucima jer su u javnosti uglavnom uvek zvanični i ozbiljni.

PROČITAJTE JOŠ: SVAĐA NA INTERNETU! SVI SU BIILI ŠOKIRANI KADA SU VIDELI KEJT MIDLTON: da li je engleska princeza namerno obukla ovu haljinu za kraljevsko venčanje? (FOTO)

Porodična idila trajala je za vreme cele utakmice, a nakon što su se istrčali dečica i mama seli su na travnjak i pokazali trenutke nežnosti.

Kejt je u naručje primila svoju princezu koja je ponovo oduševila svojim stavom i grimasama.

Malena naslednica bila je preslatka u svetlodroze haljinici sa podignutim prednjim delom kose i dečjim sunčanim naočarama sa roze okvirima. Razigrani stariji Džordž je nosio kratke pantalone bež boje i tamnoplavu majicu sa kragnom.

Kliknite OVDE da listate slike Kejt Midlton sa decom!

SVET JE ODUŠEVLJEN - POGLEDAJTE KAKO SE LEPA KEJT MIDLTON IGRA SA SVOJOM DECOM: najlepše slike princeze Šarlot i princa Džordža sa mamom (FOTO)
LepaiSrecna 

Tekst: Nikolina Belošević 

Izvor: T portal

LepaiSrecna Kejt Midlton uživa da provodi vreme sa svojim mališanima, ali svi su se iznenadili kada su videli kako se lepa princeza igra na travnjaku sa princom