Kao pripadnik plemstva mora da se pridržava određenih pravila - kako onih zvaničnih, tako i onih nepisanih. Ona će živeti sa suprugom i još 13 pripadnika kraljevske porodice u palati Kensigton, koja je kraljevska rezidenzija još od tridesetih godina prošlog veka. Ona je već primila i nekoliko novih titula, uključujući i onu posebno čudnu "Princeza Henri od Velsa".

PROČITAJTE JOŠ: MEGAN MARKL OSTAVILA BIDERMAJER NA GROBU: evo zašto nova engleska mlada nije bacila buket drugaricama (FOTO)

Ipak, nejasno je koliko će tačno njen brak sa princem Harijem promeniti uobičajenu rutinu lepe crnke. Prethodno je kao osnivač i urednik lajfstajl portala "The Tug" bila veoma otvorena kada je govorila o svom rasporedu, navikama i strategijama za vođenje ispunjenog života. S obzirom na to koliko je oduvek posvećena jogi i zdravoj ishrani, verovatno je da će neke stare rutine preneti i u novu etapu svog života gde će biti vojvotkinja od Saseksa. Ovako bi mogao da izgleda novi dnevni raspored 36-godišnje Megan.

Jutro je važna stvar za Megan, jer "jutra su ključna za to kakav će nam dan biti". Ona čak ima i svoju muzičku listu za razbuđivanje, a ono što je neophodno jeste lagani jutarnji trening, koji najčešće uključuje vežbe joge u parku Kensigtonske palate. Megan je ljubav prema jogi nasledila od majke, koja je instruktorka, a rekla je da joj je "joga u krvi". Takođe ne može ni bez džogiranja za koje tvrdi da joj pomaže da ostane u fit formi i razbistri misli.

Zdrav način života koji Megan vodi inspirisao je i Harija da stekne bolje navike, te je on navodno ostavio cigarete i rešio da se kvalitetnije hrani. Megan za doručak bira ukusne obroke, ali pune nutrijenata poput omleta punjenog svežim biljem, tosta sa avokadom ili palačinki bez glutena. Par nabavlja sve namirnice iz kompanije koja proizvodi organsku hranu. Ona teži da pronađe ravnotežu između zdrave ishrane i opsesije njome. "Ne želim da se osećam lišeno bilo čega. Uživajte i u onome što volite, poput čaše vine, ali radite to razumno", rekla je jednom prilikom.

Kliknite OVDE da pročitate šta Megan Markl radi pred spavanje!

MEGAN MARKL NIKADA SE NEĆE ODREĆI OVIH STVARI, UPRKOS PRAVILIMA KRALJICE: nećete verovati šta engleska princeza radi svako veče pred spavanje (FOTO)
LepaiSrecna 

PageBreak

Ipak sada kada je Megan i zvanično član britanske kraljevske porodice možda će morati da promeni neke navike u ishrani. Kada se večera sa kraljicom, niko ne može da počne da obeduje, dok to ne uradi monarh lično. Takođe, svi moraju da prestanu da jedu onda kada kraljica Elizabeta završi sa svojim obrokom, čak iako pre toga nisu stigli ništa da okuse.

PROČITAJTE JOŠ: POTPUNO PROMENILA IZGLED - MEGAN MARKL SE PRVI PUT POJAVILA U JAVNOSTI POSLE VENČANJA: nećete verovati šta je nova engleska princeza obukla (FOTO)

Sada kao vojvotkinja od Saseksa Megan će dosta vremena provoditi putujići kako bi obavila različite službene funkcije, pa će konačno moći i u praksi da iskoristi trikove za putovanja koje je često delila na portalu koji je vodila.

Kada je reč o večernjoj rutini, britanski mediji prenose da ona i Hari uživaju u opuštenim večerima uz filmove ili televizijske emisije. "Dala sam sebi taj luksuz da imam pauzu u toku dana. Toliko smo neverovatno zauzeti i svaki dan žongliramo sa tako puno stvari, ali uvek moram da nađem sat vremena za sebe, da se isključim, gledam bezumno TV, posvetim se svojim psima ili samo uživam u čaši vina. To je balans", izjavila je ona svojevremeno.

I još jedna važna stvar - njen odlazak na počinak biće uslovljen voljom kraljice Elizabete. Naime, kada su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa u kući kraljice, moraju da ostanu budni sve dok se ona ne povuče u svoje odaje na spavanje - što je uglavnom oko pola sata pre ponoći.

Tekst: S.P.

Izvor: Žena