Popularni turski glumac, pevač i reditelj OzdžanDeniz, neodoljivi Faruk iz hit serije "Istanbulskanevesta", 19. maja proslavio je 46. rođendan i sve obožavaoce raznežio fotografijom nedavno rođenog sinčića Kuzeja i divnom emotivnom porukom koju mu je uputio.

PROČITAJTE JOŠ: SUREJA IZ SERIJE ISTANBULSKA NEVESTA NAPRAVILA VELIKI SKANDAL ZBOG PRELJUBE: niko ne može da veruje kako je turska glumica raskinula sa dečkom (FOTO)

Na fotografiji novopečeni tata, koji je do juče važio za fatalnog zavodnika, drži u naručju tek rođenog sinčića (sudeći po sterilnoj odeći verovatno je prisustvovao samom porođaju) i gleda ga s ushićenjem i nevericom.

A ispod fotografije je, između ostalog, napisao:

"Kad te vidim i udahnem tvoj rajski miris, ispuni me ogromna zahvalnost, moj divni poklonu. Neću da kažem da te bog čuva od zlih ljudi, da te drži podalje od grešaka i teškoća. Sve to ćeš doživeti, jer to su zakoni života, potrebni zakoni. Sve to ćeš iskusiti, a ja se kao tvoj otac molim da pred svim tim nevoljama uvek budeš snažan, izdržljiv i pametan…

Kliknite OVDE da pogledate fotografiju mame i bebe!

Објава коју дели Özcan Deniz (@ozcandeniz) дана 18. Мај 2018. у 11:41 PDT

PageBreak

Ne zaboravi, šta god da bude, uvek ću biti uz tebe. Dokle budem imao snage i dok me pamet služi, i telom i dušom stajaću uz tebe do zadnjeg daha… I dok sam živ učiću te novim stvarima. To je moja molitva. Mnogo te volim. Divno je što te imam”, stoji u poruci. 

PROČITAJTE JOŠ: ŠTA SE DOGODILO SA LICEM LEPE SULTANIJE HUREM: turska glumica Merjem Uzerli posle plastične operacije ne liči na sebe (FOTO)

Odmah nakon tate i mama Fejza je na svom Instagramu postavila fotografiju sa sinčićem, uz koju je Ozdžan napisao “moji anđeli”, a turskimediji ne mogu da sakriju čuđenje što se na toj fotki bebi vidi lice, jer u poslednje vreme slavni lica svojih mališana panično skrivaju najmanje do prvog rođendana.

Tekst: M.R.