Željko Joksimović priprema se da održi svoj hiljaditi koncert u karijeri, ali novinare uvek pre svega interesuje kako izgleda njegov uobičajen dan, kako uklapa obaveze sa suprugom Jovanom i kako njih dvoje organizuju život sa decom.

Pevač će održati u junu 2018. godine koncert na Tašmajdanu, a zatim u Nišu, ali ga pripreme neće sprečiti da obavlja porodične obaveze koje deli sa suprugom Jovanom. Jedno od njegovih zaduženja jutarnjih je i to da vozi sina Kostu do školice.

Željko kaže da se budi u pola pet ujutru, što zbog toga da bi gledao svoju lepšu polovinu u emisiji koju vodi, što zbog bliznakinja Ane i Srne kojima tada počinje dan.

- Rano se budim, između ostalog, i zbog Jovane, s obzirom na to da ona radi Jutarnji program. Međutim, sada deca uzimaju primat u rekordima buđenja. To su zaista rekordi. Bude se u pola pet, onda se vrate da spavaju do pola šest. Nije to čest slučaj. Ja ustajem kad i Jovana, a Kosta je krenuo u školicu, pa imamo te jutarnje aktivnosti koje mi prijaju. Kostu odvezem do školice i nastavim sa radnim danom. Jedino što je drugačije u tom sledu stvari je što ranije legnem da spavam - kaže Joksimović.

PROČITAJTE JOŠ: ŽELJKO JOKSIMOVIĆ JE OVO JAVNO REKAO JOVANI, A VODITELJKA JE OSTALA BEZ TEKSTA: supruga pevača nije tek tako mogla da pređe preko ovih reči (FOTO)

Prema njegovim rečima, supruga i on imaju jedan ritual koji uspevaju da realizuju skoro svakog dana.

- To je da se posle naših poslovnih obaveza nađemo na ručku, a to je skoro svakog dana, da pretresemo dešavanja koja su nam se desila tog dana na poslu i onda idemo kući kod dece da uživamo s njima - otkriva pevač.

Jovana je, kako naglašava, njegova najveća podrška i čini ga srećnim i uspešnim čovekom.

- Jovana me uvek bodri, čvrsto stoji uz svog muža i hvala joj na tome. Na jednak način trudim se da joj vratim, ne zato što da bih joj vratio, već zato što tako osećam - kaže Željko.

Željkov koncert na Tašu 16. juna 2018. će biti hiljaditi u karijeri, a on dodaje da je ponosan na tu činjenicu i da je srećan zbog toga.

- Rasli smo zajedno moj bend i ja i produkcija koja je oko mene. Mi smo i večeras spremni da napravimo koncert koliko smo dobro uigrani. Uživamo u plodovima našeg rada. Ponosan sam na sebe što sam ostao svoj, pratio svoj instikt jer nije lako održati kontinuitet u poslovnom smislu. Kontinuitet je važan u svakom poslu, posebno u ovom kojim se ja bavim - naglašava Joksimović.

Na pitanje da li ga je slava promenila, odgovara:

- Ne mislim da me je promenila. Ne mislim da sam slavan. Prisutan sam u medijima i mislim da ljudi uglavnom vole ono što radim. Zna se ko su slavni ljudi. Moje poimanje slavnog čoveka je nešto sasvim drugo.

PROČITAJTE JOŠ: JOVANA I ŽELJKO JOKSIMOVIĆ PROSLAVILI SINU 4. ROĐENDAN: pogledajte slike sa slavlja, a svi su oduševljeni modnim izborom lepe voditeljke (VIDEO + FOTO)

Željko je nedavno objavio pesmu "Ponelo me". Na pitanje šta ga je ponelo, Željko kaže:

- Mnogo stvari me nosi, pozitivna energija, verovanje u budućnost, neokretanje previše u prošlost.

Iako mnogima na TV-u Jovana Joksimović deluje hladno i uzdržano, Željko otkriva kakva je ona privatno. On kaže da njegova lepša polovina nije onakva kakvom je opisuju oni koji je ne poznaju.

- Jovana je skromna i mnogo stidljiva - kroz osmeh kaže Joksimović.

Tekst: F. J.

Izvor: Blic