Sin poznatog i uspešnog para, Kosta Joksimović, 10. aprila 2018. godine proslavio je četvrti rođendan u jednoj beogradskoj igraonici . Malom Kosti na proslavu je došlo mnogo drugara, ali i mnoge poznate ličnosti sa svojom decom.

PROČITAJTE JOŠ: JOVANA JOKSIMOVIĆ IMA PROBLEM KOJI NI ŽELJKO NE MOŽE DA REŠI: evo šta poznata TV voditeljka traži od buduće dadilje

Među njima i Jovanin kum i kolega Srđan Predojević, Željkov brat, glumac Saša Joksimović,  i estradne kolege, pevač Haris Džinović, voditeljka i bivša manekenka MarijaTarlać, kao i političar Čedomir Jovanović sa porodicom. Bratvom rođendanu prisustvovale su, naravno, i sestrice, Srna i Ana.

PROČITAJTE JOŠ: JOVANA JOKSIMOVIĆ NOSI NAJPOPULARNIJE ČIZME ZA ZIMU: stil i izgled TV voditeljke oduševio žene u Srbiji (FOTO)

Pored srećeuzbuđenog slavljenika, široki iskreni osmeh krasio je i ponosnu mamu Jovanu koja je sve prisutne oduševila modnim izborom, koji neodoljivo podseća na stil odevanja tridesetih godina prošlog veka. Za tu veselu priliku poznata voditeljka izabrala je neobičan spoj boja i dezena, a čitavu kombinaciju je upotpunila plavim sandalama .

Kliknite OVDE da pogledate slike sa proslave rođendana!

Izvor: Kurir

LepaiSrecna Svi su oduševljeni odećom koju je Jovana Joksimović obukla za proslavu rođendana, a evo ko su bili gosti na slavlju kod malog Koste!