Željko Joksimović je povodom nove pesme gostovao kod supruge Jovane Joksimović i Srđana Predojevića u "Jutarnjem programu". Odmah na samom ulasku u studio, usledio je dug zagrljaj sa Jovanom.

PROČITAJTE JOŠ: OVO NIKO U SRBIJI NIJE OČEKIVAO: evo ko će još učestvovati u jutarnjem programu sa Jovanom i Srđanom (FOTO)

- Koliko se niste videli? - pitao je Srđan.

- Nekoliko sati - smejala se Jovana.

Tada je Željko rekao nešto što je Jovanu potpuno zbunilo.

Kliknite OVDE da pročitate šta je Željko rekao Jovani i da vidite sliku sa snimanja emisije!

PageBreak

- Šta si se zbunila sad? Moram da ti kažem, mnogo si lepša uživo, nego preko televizije - rekao je on kroz smeh.

To je veoma zbunilo voditeljku, koja je počela da muca.

Odmah ga je pitala za koncert u splitskoj Areni.

- Kad se završio koncert i kada je sve proteklo kako treba, moram da priznam da sam imao strah. Zna da bude iznenađujuće i da zasmeta. Ja sam primetio to kod prodaje karata, ne zbog toga što sam mislio da se neće prodati. Poslednja dva tri dana, imali smo 300, 400 karata dnevno, a nakon svega što se desilo, pala je prodaja. Međutim, sve je bilo uredu - rekao je Željko u programu.

Jovana ga je pitala ko je prvi srpski pevač koji je održao koncert u splitskoj Areni.

- Ja od 2004. godine u Hrvatskoj nastupam intenzivno, imam puno publike koja voli muziku tamo. Samostalni koncert u splitkoj Areni je 2014. godine bio moj - dodao je on.

PROČITAJTE JOŠ: JOVANA I ŽELJKO JOKSIMOVIĆ PROSLAVILI SINU 4. ROĐENDAN: pogledajte slike sa slavlja, a svi su oduševljeni modnim izborom lepe voditeljke (VIDEO + FOTO)

Željko je, između ostalog, pričao o singlu, spotu, koncertu na Tašmajdanu, ali i sinu Kosti koji često pita za kucu u studiju "Prve".

- Ima vremena, imaće neku novu Prvu. Kosta stalno pita za kucu Prva što nije naša - rekao je Željko.

Jovana je u jednom momentu otkrila kako izgleda kreativni rad Željka kada traži i stvara pesme.

- Ustane ujutru rano, pa pusti tu pesmu i sluša. Posle toga ode u studio i pusti tu pesmu opet. Onda se vrati kući i opet pusti psmu. I tako mesecima, pa menja aranžmane, To je toliko interesantno. Najinteresantnije je što ja mnogo toga ne čujem, kao da sam gluva.

Jovana Joksimović je objavila sliku sa snimanja emisije gde je nasmejana i srećna u zagraljaju svog supruga, po čemu možemo da zaključimo da je Jovana zadovoljna kako je prošlo gostovanje njenog muža!

Tekst: A. Č. 

Izvor: Blic