Princ Hari i Megan Markl 19. maja 2018. godine  izgovorili su "sudbonosno da", a pompa oko venčanja godine ne jenjava i dalje, piše Stil.

Naime, 21. maja je slavna monarhija na zvaničnim nalozima na društvenim mrežama objavila tri kraljevska portreta mladenaca sa članovima najuže porodice.

Na prvom kraljica Elizabeta i princ Filip sede sa leve strane, dok su mladenci u sredini. Sa Meganine leve strane stoji njena majka Dorija Ragland, a pored nje sedi vojvotkinja Kejt Midlton, koja drži ćerkicu Šarlot, dok pored nje sedi princ Džordž. Princ Vilijam stoji iza njih.

Kliknite OVDE da pročitate nastavak teksta i vidite još dirljivih slika kraljevske porodice sa venčanja!

PageBreak

Svima u oči pada dugački šlep Meganine venčanice, kao i raskošni veo, a portret su ulepšali mališani koji su na venčanju u kapeli Svetog Đorđa u Vindzoru imali specijalni zadatak da prate mladu u stopu i nose joj veo.

PROČITAJTE JOŠ: RECEPT ZA TORTU SA KRALJEVSKOG VENČANJA - MEGAN MARKL I PRINC HARI OBOŽAVAJU OVU POSLASTICU: evo kako da napravite tortu sa limunom i sokom od zove (FOTO)

Drugi portret je mnogo opušteniji zahvaljujući upravo tim veselim mališanima oko nasmejanih mladenaca. Dok Megan sedi na podu, Hari je nežno dodiruje.

Kliknite OVDE da vidite najromantičniju sliku mladenaca!

PageBreak

Mnogima najlepši zvanični portret je upravo ovaj crno-beli, na kojima srećni mladenci poziraju na stepenicama dvorca Vindzor. Na sve tri fotografije Megan drži bidermajer za koji je cveće ubrao lično princ Hari, a koji je nakon venčanja položen na grob neznanom vojniku. To je, inače, tradicija koju je uvela kraljica Elizabeta, kako bi se odala počast preminulima. 

PROČITAJTE JOŠ: SVAĐA NA INTERNETU! SVI SU BIILI ŠOKIRANI KADA SU VIDELI KEJT MIDLTON: da li je engleska princeza namerno obukla ovu haljinu za kraljevsko venčanje? (FOTO)

Izvor: Stil