Kejt Midlton se na kraljevskom venčanju pojavila u očekivano elegantnom izdanju, ali ono što je mnogima zapalo za oko bila je činjenica da se u istoj kombinaciji pojavila već dvaput do sad.

PROČITAJTE JOŠ: PRINC HARI I MEGAN MARKL IZGOVORILI SU SUDBONOSNO DA: pročitajte detalje i pogledajte slike i snimke sa kraljevskog venčanja (FOTO + VIDEO)

Kejt je za tu priliku obukla jednostavnu svetlu haljinu koju je dizajnirao Aleksander Mekvin, a koju je obogatila velikim ukrašenim šeširom.

Iako su je neki optužili da je se na venčanju pojavila u neprikladnoj beloj boji, prema pisanju medija izgleda da je haljina ipak bledožute boje, ali da se Kejt u njoj do sad pojavila već dva puta: u julu 2015. na krštenju princeze Šarlot i na kraljevskoj ceremoniji u junu 2016.

Ljudi na Tviteru smatraju da je vojvotkinja to uradila namerno kako ne bi odvlačila pažnja od Megan na njen veliki dan.

PROČITAJTE JOŠ: MEGAN MARKL ODUŠEVILA CEO SVET DOK JE HODALA KA OLTARU: pogledajte kako izgleda venčanica nove engleske princeze (FOTO)

"Ovo je zaista predivan gest. Nema tu šta da se vidi, fokusirajte se na mladu", komentarisala je novinarka Elizabet Holms, a mnogi su se s njom složili nazivajući Kejt pravom damom.

Sličnu stvar je uradila i na venčanju svoje sestre Pipe u maju 2017. kad je obukla jednostavnu ružičastu haljinu koja nikom nije upadala u oči.

Kliknite OVDE da vidite slike Kejt u istoj haljini na Šarlotinom krštenju i na kraljevskoj ceremoniji!

Izvor: Index.hr

LepaiSrecna Kejt Midlton je obukla jednostavnu haljinu za kraljesbko venčanje, a na Internetu je nastao haos!