Šta se to događa s našom Hurem, žale se fanovi nemačko-turske glumiceMerjem Uzerli koja je mnoga srca osvojila ulogom legendarne sultanije Hurem u seriji "Sulejman Veličanstveni", piše Lepa&Srećna

Devojke raskošnih oblina s kosom boje lukovine (koja je u vreme snimanja serije bila najtraženija u frizerskim salonima) i s čarobnim jamicama na obrazima više nema.  Pred njima je sada jedna druga Merjem, mršava po holivudskim standardima i s potpuno izmenjenim licem.

PROČITAJTE JOŠ: ZGODNI BALI-BEG UHVAĆEN S PLAVUŠOM: video snimak šokirao Tursku, omiljeni glumac Burak Ozčivit na snimanju bez žene (VIDEO)

Sada je lepa Merjem opet odlučila da uvede restrikciju u ishranu jer želi da sa svoja 173 centimatra bude teška svega 60 kilograma (trenutno, kaže, ima nedopustivih 65).

“Iz ishrane izbacujem jela koja najviše volim: sutlijaš, paste, pice. Inače ako ovako nastavim, vratiću se u Huremino stanje”, objašnjava ona.

A da nimalo ne bi ličila na Merjem iz doba Hurem, pribegla je i estetskim operacijama. Tako je, recimo, uradila takozvane holivudske obraze, trenutno hit među lepoticama, što u suštini podrazumeva vađene masnog tkiva iz obraza.

Nešto pre toga punila je bradu i jagodične kosti pa kad se sve to sabere, dobila je baš koščato lice. No ono joj nije pomoglo da nađe sreću ni profesionalnu, ni ličnu. Serija "Kraljica noći" i filmovi koje je snimala nisu izazvali neko veliko interesovanje publike, a njene dve veridbe veoma kratko su trajale. Naime, i poslednja veza s egipatskim voditeljem jednostavno se ugasila.

Kliknite OVDE da vidite na sledećoj strani kako Merjem sada izgleda!

PageBreak

"Želim da se udam i stvorim porodicu, ali kako sada stvari stoje, to će se desiti tek kad budem u pedesetim godinama", požalila se novinarima.

No jedno je sigurno: Merjem je miljama daleko od glumice koja je hrabro prihvatila da snima seriju u zemlji čiji jezik i kulturu gotovo da i nije znala, te da igra lik moćne sultanije o kojoj nikad ništa nije čula. Sve to je, naravno, imalo svoju cenu. 

PROČITAJTE JOŠ: EMINA JAHOVIĆ ODUSTAJE OD RAZVODA? Da li je OVO DOKAZ da se poznata pevačica pomirila sa bivšim mužem

U jednom od poslednjih intervjua koji je dala uoči napuštanja serije, rezignirano je izjavila:

"Kad se pogledam u ogledalo, vidim Hurem. I žao mi je, žao Merjem."

Možda će se, kad dostigne željenu težinu, končano osloboditi Huremine senke.

Tekst: M. Ranisavljević

Izvor: Lepa&Srećna