Da li je moguće da naša prelepa teniserka Ana Ivanović ovako izgleda samo nekoliko dana posle porođaja?

Upravo to su se pitali i njeni brojni obožavaoci na Instagramu i Tviteru gde je objavila prvu fotografiju, uz haštag #newmomslife (život novopečene mame).

"Gde je postporođajni stomačić, Ana?", "Zašto vežbaš tako brzo, treba sačekati 40 dana" i tome slično, samo su neki od komentara pratilaca koji su se podelili na one koji je kritikuju i druge koji je i dalje podržavaju.

PROČITAJTE JOŠ: KAD JE TEŠKO, MAMA! MAJKA ANE IVANOVIĆ VEĆ JE U ČIKAGU: najlepšoj srpskoj teniserki treba pomoć oko bebe

Ana se odlučila da počne sa joga vežbama, pa je objavila sliku u čuvenoj pozi "ratnik", a neke od njenih pratilaca to je inspirisalo da pitaju da li se to Ana priprema za povratak u svet tenisa.

Kliknite OVDE da vidite kako Ana izgleda odmah posle porođaja!

PageBreak

Čini se da niko ne veruje u Aninu "penziju".  Ima čak i toliko šokiranih obožavalaca da se pitaju da li je uopšte donela dete na svet? "Savršena" i "kraljica" epiteti su koje joj upućuju oni koji je vole, ali je ipak najviše dobronamernih koji je savetuju da uspori tempo i jer će biti vremena za vežbanje. Vreme je da se Ana sada posveti sinu i oporavku posle porođaja, misle oni.

Pogledajte Anu! Da li je moguće da ovako dobro izgleda nedelju dana posle porođaja?!

PROČITAJTE JOŠ: ANA IVANOVIĆ I SIN LUKA OSVOJILI INTERNET: ona je najnežnija mama na svetu, a beba već ima sportski stisak pesnice! (FOTO)

Šta reći osim svaka čast!

Izvor: Kurir