Nataša Bekvalac zakazala je carski rez za 1. mart  2018. godine,  na jednoj privatnoj klinici gde će na svet da donese devojčicu kojoj će dati ime Katja.

Nataša je sve spremila za dolazak devojčice Katje i ne može da dočeka trenutak kada će videti svoju naslednicu.

PROČITAJTE JOŠ: SEVERINA JE U ŠOKU ZBOG ODLUKE SUDA: evo ko će biti staratelj sina jedinca Severine Kojić i Milana Popovića

"Kada je ostala u drugom stanju, Nataša je znala da će se poroditi carskim rezom. Ona i njen suprug Luka Lazukić doneli su odluku da će to biti u privatnoj bolnici. Ona je prvo razmišljala da se porodi u Beču, ali je ipak od toga odustala i rešila da devojčicu rodi u Beogradu. Ona će za ovaj porođaj izdvojiti nekoliko hiljada evra, jer će biti smeštena u apartmanu, a postoji mogućnost i da će Luka prisustvovati porođaju", kaže nam izvor blizak pevačici.

PROČITAJTE JOŠ: POPULARNI TV VODITELJ NA RTS PREUZIMA ŠARENICU: evo koje TV lice će Srbija gledati vikendom umesto Žike Nikolića

"Nakon porođaja Nataša će sa porodicom provesti neko vreme u Beogradu, a zatim će se preseliti na salaš u blizini Novog Sada. Njoj je dosta gradske buke i želi da njena deca, Katja i Hana odrastaju u prirodi".

"Pripreme oko selidbe se privode kraju i porodica je ushićena zbog novog doma u kojem će živeti", dodaje naš izvor.

Podsećanja radi, Nataša i Luka su se venčali u septembru prošle godine na Ibici.

Tekst: Lj. Tozev

Izvor: Blic