Mart je doneo i domaćeg lika na naslovnoj strani MH. Snažni Aleksandar Kukolj pokazao je izvršnom uredniku Men's Healtha Igoru Karanovu zašto je najinteligentniji džudista planete.

Tu je i novi funkcionalni trening - prilika sa vežbate uz trenera vojnih specijalaca i pripadnika spasilačke službe.

Kalorije su prošlost! Zaboravite sve što ste znali o dijetama, jer smo za vas pripremili novu računicu mršavljenja.

Snaga na pluća ulazi, zbog čega smo vam predstavili načine disanja koji za kratko vreme ozbiljno podižu telesne sposobnosti .

Bavili smo se i gospodarenjem vremenom, pa vam otkrivamo nekoliko trikova za veću efikasnost jutarnjih rutina i brži ulazak u dan, kao i mnogim drugim zanimljivim temama:

Hokejaška zvezda Aleks Galčenjuk otkriva tajne svog surovog treninga koji praktikuje kad ode kod babe u belorusko selo, istraživač MH podvrgao se najsavremenijim tretmanima za veličinu, tvrdoću i postojanost onoga što ima među nogama, a tu su i neki od odgovora na pitanje umeju li muškarci zaista da prebole žene koje su nekada stvarno voleli i krenu u novi život.

MH žene u novom broju su Nela Bunčić, popularna Yugoslovenka sa Instagrama, fitfluenserka, lepotica, balerina i polumaratonka, koja predstavlja set vežbi za izdržljivost, kao i Amelija Bun, korporativna advokatica "Epla", koja otkriva kako sa glavom u blatu završiti najsuroviju trku na svetu i posle toga živeti normalno.

Uživajte u martovskom broju!