Nekada najpopularniji turskipevač, danas glumac, reditelj i producentMahsun Kirmizigul, neodoljivi Hazar iz "Ljubavi na silu", posle 13 godina ponovo se vraća na male ekrane. Nova serija se radi prema jednom filmskom ostvarenju s početka osamdesetih prošloga veka, a partnerka mu je slavna Nurgul Ješilčaj koju smo poslednji put gledali kao Gulseren u hit serijalu "Paramparčad".

PROČITAJTE JOŠ: PLESNI SEKS NA LEDU, SUDIJE ŠOKIRANE: pogledajte provokativno umetničko klizanje o kojem priča ceo svet (VIDEO)

Njihovi fanovi su i više nego oduševljeni, a do početka snimanja Mahsun uživa u društvu jedne druge lepotice. Video snimljen na istanbulskom aerodromu na kome se vidi  kako tata Mahsun (47) zabavlja jednoipogodišnju ćerkicu Lavin raznežio je mnoga srca

PROČITAJTE JOŠ: LEPA BRENA I VIKTOR ŽIVOJINOVIĆ POZIRALI U FARMERKAMA I PATIKAMA: glasajte, ko je mršaviji na ovoj slici? (FOTO)

Tekst: Milena Ranisavljević

OVA NOVA TURSKA ZVEZDA JE SRPSKOG POREKLA: otkrivamo ko je lepa Fara u seriji "Ćerke"

U tursku hit seriju "Ćerke" stiže sveža krv. Vitka plavokosa Sumerja Koč (30). No, malo ko bi pogodio da se iza ovog imena i prezimena krije naše gore list, piše Lepa & srećna. Evo šta lepotica kaže o svom poreklu:

- Majka mi je iz Srbije, otac iz Crne Gore. Ja sam najmlađe od njihovo četvoro dece. Rođena sam u Istanbulu, a istovremeno imam srpsko državljanstvo. Stariji brat i sestre već su u braku i imaju decu. Poput ostalih Bošnjaka odrasla sam u Jildirim mahali, na Bajrampaši.

PROČITAJTE JOŠ: Brenda iz poznate serije "Beverli Hils" ponovo glumi: evo kako je poznata glumica Šenon Doerti pobedila rak dojke

Moji su naglo odlučili da napuste Jugoslaviji i za sobom su ostavili sve što su stekli za 15 godina braka. Sa sobom, kako kaže moja majka, nisu ni iglu poneli. Od nule su počeli u zemlji čiji jezik i kulturu nisu poznavali.  Bilo je to jako bolna i teška životna priča. 

PROČITAJTE JOŠ: Srpska truba na japanski način: poslušajte kako Japanac peva Đurđevdan i Mesečinu (VIDEO)

No, hvala bogu, kao imigranti nismo imali finansjskih poteškoća. Pohađala sam državne škole, ali sam na kraju dobila stipendiju na privatnom univerzitetu - objašnjava lepotica visoka 173 centimetra i teška 60 kilograma koja je diplomirala  odnose s javnošću.  Sama je sebi plaćala časove glume, a imala je niz manjih uloga u serijama, između ostalog tumačila je Havu Eminof  u serijalu "Sejit i Šura", uz Kivanča Tatlituga i Farah Zejnep Abdulah.

No izgleda da njeno vreme tek dolazi.

Tekst: M. Ranisavljević

Izvor: Lepa & Srećna