Poznate ličnosti nas često iznenade svojim zanimljivim aktivnostima na društvenim mrežama, a tako je i sa novim "izazovom" koji osvaja Instagram, piše Lepa & srećna.

Naime, reč je o objavama na kojim poznate ličnosti objavljuju svoje slike iz najmlađeg doba i "izazivaju" svoje kolege da urade isto.

Ovoj zanimaciji nije odoleo ni popularan glumac Ivan Boiljčić pa je objavio svoju fotografiju iz detinjstva i napisao: "Kad sam bio mlađan momak ja!"

PROČITAJTE JOŠ: Ćerka Ivana Bosiljčića i Jelene Tomašević prvi put pred očima javnosti: pogledajte kako je mala Nina (5) porasla u pravu princezu (FOTO)

KO JE JOŠ POKAZAO SLIKE IZ DETINJSTVA? OTKRIJTE NA SLEDEĆOJ STRANI...

PageBreak

Izazov je prihvatila i Ivanova supruga i popularna pevačica Jelena Tomašević pa je svoje pratioce na Instagramu obradovala fotografijom još iz vremena kad je bila beba.

PROČITAJTE JOŠ: Slatka porodična priča Ivana Bosiljčića i Jelene Tomašević: pogledajte gde slavni par sa ćerkom Ninom uživa u zimskoj čaroliji (FOTO)

Mnoge aktivne korisnike Instagrama oduševila je ova ideja, pa se trend slatkih slika polako širi. Ostaje da vidimo koja još popularna ličnost iz Srbije neće odoleti da pokaže javnosti slatke trenutke iz detinjstva.

PROČITAJTE JOŠ: Kako Ivan Bosiljčić ide u rodni kraj: ovako Ivan i Jelena sa ćerkicom Ninom koriste poslednje dane zime na Zlatiboru (FOTO)

Izvor: Lepa & srećna