Žena predsednika Amerike Donalda Trampa i bivša manekenka Melanija Tramp krasi naslovne strane širom sveta, ali modni stručnjaci se ipak sećaju njenih prvih koraka u svetu mode!

PROČITAJTE JOŠ: Zlatna TORTA po liku žene Donalda Trampa: svi žele da probaju parče MELANIJA torte (2 RECEPTA)

Melanija je nedavno postala prava modna inspiracija i sinonim za damu koja savršeno nosi svaku odevnu kombinaciju, ali Prva dama se baš i nije tako dobro snalazila na početku svoje karijere, piše Lepa & srećna.

Njene toalete često nisu bile prikladne svečanim prilikama koje je posećivala, jarke boje halljina i previše nakita predstavljali su pravo ogledalo neukusa!

PROČITAJTE JOŠ: Skandalozna DIJETA Melanije Tramp: šta jede Prva dama Amerike i zašto je tako vitka (FOTO)

Međutim, karijera devojke iz Slovenije dobija pravi uspon kada se venčala sa Donaldom Trampom. Danas Melanija osvaja svojim svedenim i elegantnim modnim kombinacijama, uvek perfektnom frizurom i pažljivo odabranim nakitom.

Pogledajte video i otkrijte o kojim modnim kombinacijama Melanije Tramp svet mode stalno priča! 

Izvor: Lepa & Srećna

LepaiSrecna Melanija Tramp je postala prava modna inspiracija, ali kada je njena karijera bila na početku njen stil oblačenja bio je potpuno drugačiji! Pogledajte sa kojim modnim kombinacije je Prva dama razočarala, a sa kojim oduševila svet mode...