Britanski mediji su nedavno objavili priču u kojoj se ističu jasne sumnje da je Ana Ivanović trudna, piše Lepa & srećna. 

Iako se kod slavne teniserke ne primećuje trudnički stomak, njeni pokreti i položaj ruku na najnovijim fotografijama odaju ponašanje trudnice. Takođe, njen suprug Bastijan Švajnštajger jako je pažljiv prema Ani, što takođe sluti da će se slavni par uskoro ostvariti u ulozi roditelja.

PROČITAJTE JOŠ: Upoznajte najlepše žene fudbalera u Premijer ligi: nećete verovati koje mesto zauzima Ana Ivanović (FOTO)

Ono što je svima bilo sumnjivo jeste velika promena Aninog stila oblačenja. Teniserka uglavnom bira tamnije nijanse i širu garderobu koja ne ističe struk.

PROČITAJTE JOŠ: Uporedni horoskop: Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger dele vatrenu Veneru u astrološkoj karti

Da podsetimo, Anine fotografije pre oko mesec ipo dana ukazuju na to da je početkom januara teniserka vodila vrlo aktivan život, pa smo je viđali na skijama i u teretani. Ali od skoro Ana se pojavljuje na slikama u sporoj šetnji, kao neko ko vodi vrlo miran i udoban život, bez adrenalina.

PROČITAJTE JOŠ: Raskošna engleska vila za kraljicu žena fudbalera: Ana Ivanović u novom domu? (FOTO)

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU I OTKRIJTE DA LI VAM ANINO PONAŠANJE ODAJE DA ĆE TENISERKA USKORO POSTATI MAJKA!

Izvor: Lepa & srećna

LepaiSrecna U svetskim medijima uveliko kruže vesti da je najlepša srpska teniserka trudna, a ove fotografije su objavljene kao dokaz! Pogledajte i otkrijte da li se Ana Ivanović u poslednjih mesec dana ponaša kao trudnica...