Popularna srpska teniserka Ana Ivanović i supruga Bastijana Švajnštajgera zauzela je drugo mesto na listi najlepših devojaka i supruga fudbalera koji igraju u najboljim engleskim klubovima

Šarmantna sportistkinja nije više na WTA listi, ali se i dalje visoko kotira na listama najvećih lepotica.

PROČITAJTE JOŠ: Jedan se raduje, dok drugi plače: evo kako su Novak Đoković i Bastijan Švajnštajger reagovali na povlačenje Ane Ivanović (FOTO)

KOJA ŽENA FUDBALERA IZGLEDA LEPŠE OD ANE IVANOVIĆ POGLEDAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI!

PageBreak

U tenisu je među koleginicama bila bez premca, a primat bi mogla da zauzme i na večitoj listi najlepših devojaka i supruga fudbalera koji su igrali ili su i dalje aktuelni kao članovi ekipa engleske Premijer lige.

Prema engleskom rangiranju lepote, Ana zaslužuje drugo mesto, iza Mađarice Viktorije Varge, devojke italijanskog reprezentativca Gracijana Pelea.

PROČITAJTE JOŠ: Romantična venčanica Ane Ivanović oduzima dah: da li je ovo najlepša mlada na svetu (FOTO, VIDEO)

Budući da se Pele od 1. jula prošle godine bori za boje kineskog Šandonga, moglo bi se slobodno tvrditi da Srpkinja zauzima poziciju najlepše žene u Premijer ligi i tako će biti sve dok se njen suprug Bastijan ne odluči za promenu sredine.

Tokom jeseni bilo je govora da će čuveni Nemac zaigrati u SAD, ali je kasnije propala opcija s njegovim prelaskom u Čikago, pod komandu trenera Veljka Paunovića.

PROČITAJTE JOŠ: Uporedni horoskop: Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger dele vatrenu Veneru u astrološkoj karti

Izvor: Kurir