Nedeljna plata Bastijana Švajnštajgera je oko 255.000 evra, kako pišu strani mediji (ili 13,26 miliona evra na godišnjem nivou), prenosi Blic 27. jula 2015. godine. 

To praktično znači ne samo da će moći da iznajmi stan već i da rentira neki od skupocenih objekata u okolini grada.

Bastijan i Ana Ivanović će morati da budu oprezni pošto mnogi igrači, kada su odlazili iz Engleske, nisu uspeli da prodaju nekretnine koje su izuzetno skupe. 

Prosek cena kuća u Elderli Edžu je oko 3,3 miliona evra. Zato su mnogi, poput Vidića, čija je kuća u Vilmslou vredna 3,5 miliona evra, rešili da ih iznajmljuju. Isto rade i Kristijano Ronaldo, Vesli Braun i drugi igrači.

VIŠE: Modni trenutak: Ana Ivanović u najlepšoj kombinaciji za romantično veče u Parizu

Svi su izgledi da će sportski par živeti u takozvanom zlatnom trouglu Češira, ili u zoni između mesta Vilmslou, Nutsford i Prestburi, sa dodatkom mondenskog Elderli Edža, u kojem su nastanjene velike zvezde Premijer lige.

Tamo su ser Aleks Ferguson, Luj van Gal, Bastijanovi saigrači Vejn Runi, Huan Mata, David de Hea, Antonio Valensija, zatim fudbaleri Mančester sitija Jaja Ture, Serhio Aguero, David Silva, Džo Hart, a tamo imaju posede i bivše zvezde lige Rio Ferdinand, Dejvid Bekam, Kristijano Ronaldo, Erik Kantona i mnogi drugi. Bastijan Švajnštajger je rekao nedavno kako je veliki poklonik igre legende Junajteda Pola Skolsa, a tom prilikom je otkrio i gde trenutno živi.

VIŠE: Đoković upoznao Švajnštajgera: Evo kakav je utisak ostavio momak Ane Ivanović na Noleta

"Kada je Pol igrao humanitarni meč u Minhenu, dobio sam njegov dres. On je sad u mojoj kući u Minhenu. Ne u Mančesteru pošto je tamo još nemam", rekao je Švajnštajger. On je, kao i svi novi fudbaleri Junajteda, za prvo vreme stanovnik "Louri hotela" u Salfordu, nedaleko od stadiona Mančester junajteda.

To je hotel u kojem klub odseda uoči utakmica, ali za verovati je da nemački fudbaler neće dugo ostati tamo, jer ima priliku da bira gde će živeti sa svojom devojkom Anom, naravno kada ona bude bez obaveza na turnirima.

Dolaskom Bastijana Švajnštajgera u Mančester junajted, i Ana Ivanović će ubuduće češće svraćati u Englesku. Ana je oduvek govorila da joj je Vimbldon jedan od omiljenih turnira, ali ovog puta, svraćaće ne u London već na severozapad Ostrva, u Mančester.

Po ugovoru, Bastijan će tamo ostati tri godine, a Ana je već dobila nezvaničnu titulu kraljice žena fudbalera iako nije zvanično venčana sa nemačkim fudbalerom. Zanimljivo je da će ona biti Ana Ivanović broj dva u Mančesteru pošto je ime i devojačko prezime supruge Nemanje Vidića identično imenu naše teniserke!

VIŠE: Modni trenutak: Ana Ivanović kao princeza iz bajke u beloj raskošnoj haljini

Zavirite u jedan od luksuznih domova u "zlatnom trouglu Češira" u našoj FOTO-GALERIJI, možda baš ovaj bude Anin i Bastijanov!

Izvor: Blic

LepaiSrecna Naša popularna teniserka Ana Ivanović i njen dečko, fudbaler Bastijan Švajnštajger, kupiće kuću u "zlatnom trouglu Češira" u Britaniji, gde je prosečna cena nekretnina oko 5,5 miliona evra!