Turske zvezde Beren Sat (32), Bihter iz serije “Zabranjeno voće”, i njen suprug, pop-pevač Kenan Doglu (42), od juna borave u Los Anđelesu gde popularni kantautor ima kuću na samoj obali okeana. 

Na prvi pogled reklo bi se ništa neobično. 

Glumica se daleko od očiju javnosti odmara od napornog snimanja istorijskog spektakla “Kosem” u kome je igrala moćnu sultaniju. Iako se od Beren očekivalo da spase gledanost serije te je u priču uvedena ranije nego što je planirano, ona ipak nije donela željeni uspeh. U junu 2016. godine, nakon 30. epizode, Beren se oprostila od Kosem (prema pisanju turskih medija sredovečnu sultaniju igraće Nurgul Ješilčaj, Gulseren iz “Paramparčadi”).

PROČITAJTE JOŠ: Tajne zanosne lepote Beren Sat: 6 pravila za čisto lice i vitku liniju kojih se pridržava Fatmagul iz "Izgubljene časti"

Neki su tvrdili i da par letuje u Los Anđelesu gde su se pre dve godine venčali na peščanoj plaži te na taj način proslavlja svoje godišnjice. Međutim, sada je procurila vest da će Beren, koja se već izvesno vreme leči od steriliteta, u Americi biti operisana i podvrgnuta lečenju.

Zašto u Americi, ljute se njeni fanovi, kad i u Turskoj postoje vrhunski specijalisti iz te oblasti. A tabloidi pišu da je u Los Anđeles i otišla na preporuku svog lekara. Beren je, naime, izložena velikom pritisku jer se svaki čas pojavljuju vesti da je trudna, što dodatno pogoršava njeno stanje, pa joj je lekar  kod koga se leči i savetovao da neko vreme bude dalje od očiju javnosti. A lepa glumica je u Americi potpuni anonimus i na miru može da bije najvažniju bitku u životu, bitku za materinstvo. 

Neki mediji idu i dalje pa tvrde da će par ostati u Los Anđelesu sve dok se ne glumica ne porodi, jer žele da im dete dobije američko državljanstvo.

PROČITAJTE JOŠ: Proverena dijeta turske glumice Beren Sat: 3 kilograma za 3 dana

Bilo kako bilo, Beren u svemu ima punu podršku muža. Tako je popularni pevač 30. jula na Instagramu svojoj dragoj čestitao drugu godišnjicu braka. I to na veoma romantičan način. On je, naime, objavio fotografiju s njihovog venčanja i uz nju napisao: 

“I sad sam zaljubljen kao prvog dana. Srećna  naša godišnjica! Neka tvoje lepo lice uvek bude nasmejano. Svima koji su nam uputili čestitke beskrajno hvala”.

Tekst: M. R.

Izvor: Lisa