Od ponedeljka 15. avgusta 2016. godine u štampanom izdanju Kurira počinje velika akcija.

Svaki čitalac koji sakupi talon i 5 uzastopnih kupona, ostvaruje pravo na povlašćenu cenu za kupovinu određenih proizvoda iz Delimano i Dormeo programa. Reč je o izuzetno atraktivnoj ponudi jer se ostvaruje 50-70% popusta u odnosu na redovne cene.

Uz sakupljene kupone po specijalnoj ceni mogu da se kupe sledeći proizvodi: 

  • Višenamenski epilator Beauty Pro 5 u 1 sa dodacima za kompletnu negu tela koji je bežičan, punjiv i idealan za putovanje. Set sadrži osnovnu jedinicu i dodatke za epilaciju, uklanjanje oštećene kože na petama i laktovima, brijanje, trimer, pedikir i manikir.
  • Delimano 3 u 1 multifunkcionalni aparat koji seče i renda hranu za nekoliko sekundi, a za tren oka se pretvara i u sokovnik. 
  • Višenamenski Delimano Utile Power blender koji pravi napitke, smuti (smoothie) i ukusne zalogaje u sekundi, a snažan motor od 350 W drobi i led.
  • Dormeo Trend Set V2 posteljinu u 2 varijante: 140x200 cm i 200x200 cm. Posteljina sa pokrivačem je kvalitetna, meka i elegantna. Odiše jednostavnošću i elegancijom, a kombinacija pamuka i Wellsleep® mikrovlakana stvara prijatno okruženje za miran san.
  • Dormeo Eukaliptus jastuk koji je klasičnog oblika i pruža idealnu potporu vratu i kičmi. Posebno je tretiran eukaliptus vlaknima, te je idealan za ljude koji pate od alergije. Navlaka jastuka može da se pere u veš mašini na 60°C. Dimenzije: 50x70 cm.

Dodatne informacije i konkretna uputstva potražite u Kuriru od ponedeljka.