Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako je profesorka bez posla pokrenula svoj biznis: Sanja Milosavljević (36) mesi rezance o kojima svi pričaju

"Sve ovo je krenulo iz šale i bez dugoročnog plana, sa jedinom željom da radim ono u čemu ću da uživam", kaže Sanja Milosavljević (36) koja je odlučila da promeni svoj život i počne da - mesi rezance!

  Izvor: Foto: Nenad Blagojević

Mada joj je, znajući da voli da kuva, kariranu kecelju sa Sicilije odavno donela kao suvenir, prijateljica Jadranka predvidela je tim simpatičnim poklonom da će se Sanja Milosavljević (36) jednog dana stvarno oprobati u radionici za proizvodnju testenina. 

PROČITAJTE JOŠ: Zarada od cveća: šta rade i koliko zarađuju proizvođači i kalemari ruža u selu Milutovac kod Trstenika

U januaru 2016. godine, ova profesorka srpskog jezika i književnosti po obrazovanju i prevodilac po profesiji, rešila je da promeni svoj život i vođena prvobitnom šalom da želi da se od intelektualnog odmori ručnim radom, obrela se u preduzetničkom pozivu stvarajući domaće, veoma tražene proizvode. 

U radionici u mirnom kraju Zemuna, nedaleko od auto-puta, uz zvuke džeza koji je svirao sa laptopa, dočekala me je jedina radnica - nasmejana Sanja i ispričala mi svoju Priču sa dušom.    

- Ovde dolazim svakog jutra i ostajem dok ne završim posao. Otvorim prozore, pustim vazduh i muziku i napravim sebi idiličnu atmosferu za rad. Obično slušam bluz i džez, a kada sam neispavana ili neraspoložena, tada pređem na rokenrol, pa neretko i zaigram (smeh) – priča mi dok počinje svoj radni dan oblačeći kecelju s početka priče, stavljajući kapu na glavu i obuvajući specijalnu obuću.  

Created: 2016:08:02 12:57:56
Izvor:

 - Ja sam devojka za sve: sama nabavljam brašno, jaja i povrće koje dodajem u testenine, sve ručno mesim i razvlačim, kontaktiram sa kupcima, razvozim proizvode po prodavnicama zdrave hrane i naplaćujem. Suprug ima svoj posao na kojem takođe radi po ceo dan, tako da ga ne opterećujem svojim biznisom – kaže. 

KAKO JE PROFESORKA SANJA MILOSAVLJAVIĆ OSMISLILA POSAO SA REZANCIMA, PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI!

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije