Vreme do početka snimanja nove serije "Izdajnik", zakazanog za avgust 2016. godine, turske zvezde Halit Ergenč i Berguzar Korel provode porodično.

PROČITAJTE JOŠ: Šeherezada i Sulejman ponovo zajedno: najlepši turski par Berguzar Korel i Halit Ergenč opet donose ljubav u domove

U želji da što više budu sa šestogodišnjim sinčićem Alijem, iznajmili su jahtu pa sad krstare oko ostrva i duž obale u blizini Marmarisa. Ali je postao pravi momčić, pa ga tata uči morskim veštinama, između ostalog i kako se upravlja brodom. 

A kada se nađu u vodi, pa – najslađe je plivati  na tatinim leđima.

PROČITAJTE JOŠ: Lepa Džanan uz turskog glumca Halita Ergenča: otkrivamo ko je nova ljubav sultana Sulejmana

Daleko od gužve i paparaca Sulejman i Šeherezada žele da što bolje napune baterije za napore koji su pred njima, a i da izvesno vreme budu što dalje od otrovnih komentara kojima se tvrdi da je lepa Bergi ulogu u  "Izdajniku" dobila na muževu protekciju. Halit je na to kratko odgovorio: "Berguzar nije potrebna ničija protekcija".

Tekst: M. R.

Izvor: Lisa

FOTOGRAFIJE LETOVANJA HALITA ERGEČA I BERGUZAR KOREL POGLEDAJTE U FOTO-GALERIJI! 

LepaiSrecna Najlepši turski par Halit Ergenč i Berguazar Korel zajedno sa sinom Alijem, provode uzbudljivo leto krstareći duž obale u blizini Marmarisa...