Turske zvezde, bračni par Berguzar Korel i Halit Ergenč ove jeseni ponovo će se zajedno naći na malim ekranim, u seriji čiji je radni naslov "Izdajnik".

PROČITAJTE JOŠ: Lepa Džanan uz turskog glumca Halita Ergenča: otkrivamo ko je nova ljubav sultana Sulejmana

Deset godina nakon čuvene "1001 noć" koja im je donela i ljubav, i slavu. 

Ona je tada igrala očaravajuću Šeherezadu, on krutog biznismena Onura. Od prvog susreta pred kamerama među njima je bila evidentna hemija koja im je donela popularnost kod gledalaca ali i sreću u privatnom životu.

Zato i ne čudi što danas Šeherezada i Onur imaju fanove širom sveta, čak i Južnoj Americi, domovini TV novela. Da li ta hemija među njima postoji i nakon sedam godina braka, ostaje da se vidi. 

Jer u novoj seriji, prema pisanju turskih tabloida, igraju bračni par iz dvadesetih godina dvadesetog veka. Ona je balkanska lepotica Azize, on oficir Dževat, otac dvoje dece, koji u jednom trenutku mora da bira između otadžbine i ljubavi. Seriju potpisuju braća Tajlan, reditelji "Sulejmana Veličanstvenog". 

PROČITAJTE JOŠ: Kako Sulejman i Šeherezada igraju tango: pogledajte najstrasniji ples turskih zvezda Halita i Berguzar

Za ulogu Dževata Halit, koji se na male ekrane vraća posle dvogodišnje pauze, morao je da smrša pet kilograma. A sa zaradom od oko 45.000 evra po epizodi, postao je u ovom trenutku najplaćeniji turski glumci.

"Srećni smo i uzbuđeni što ponovo radimo zajedno", izajvili su Bergi i Halit novinarina nakon što je vest objavljena.

Tekst: M. R.

Izvor: Lisa