Sudeći po onome što pišu mediji na jesen se posle duže pauze na male ekrane vraća i Kivanč Tatlitug, turski Bred Pit kako ga zovu brojni fanovi.

PROČITAJTE JOŠ: Šeherezada i Sulejman ponovo zajedno: najlepši turski par Berguzar Korel i Halit Ergenč opet donose ljubav u domove

Razočaran neuspehom serije "Kurt Sejit" koja se završila posle dvadesetak epizoda, skoro tri godine je vidao ranjeni ego. 

A sada je konačno prihvatio ulogu u serijalu čiji je radni naslov "Crno i belo". Ova serija je davno planirana i glavna ženska uloga bila je namenjena Džansu Dere, čuvenoj Sili, ali zbog ekstra visokog honorara koji je zahtevala ugovor sa njom nije sklopljen. Umesto nje ekipi se priključila lepa Tuba Bujukustun, koja od "Asi" snima sve same hitove. 

Okosnicu scenarija čini romansa između uterivača dugova, momka koji ne zna šta su ljubav i nežnost (Kivanč), i mlade, dobrodušne i plemenite devojke (Tuba). A kad se sretnu dve totalne suprotnosti, mora da dođe do eskplozije.

Kivanč i Tuba snimali su samo jednom zajednom, i to reklamu za jedan parfem. Da li će i između njih vladati onaj fluid presudan za upeh kod gledalaca, kao što je postojao između Tube i Engina Akjureka u "Prljavom novcu", ostaje da se vidi, ali njihovi fanovi veruju da će od jeseni gledati novu kultnu seriju.

Tekst: M. R.

Izvor: Lisa