Konačno! Odahnuli su mediji a i fanovi turske zvezde Halita Ergenča, sultana Sulejmana iz "Sulejmana Veličanstvenog". 

PROČITAJTE JOŠ: Sulejman održao lekciju svim muškarcima sveta: evo kako je turski glumac Halit iznenadio svoju ženu Berguzar Korel

Konačno se zna ko će  mu biti partnerka u novoj seriji "1918 Izmir" kojom se posle dve godine vraća na male ekrane. Doduše, ima i razočaranih jer su očekivali da to bude njegova supruga Berguzar Korel. Iste nade gajili su obožavoci lepe Džansu Dere, ali i fanovi Nurgul Ješilčaj.

Međutim, producent se odlučio za glumicu koja, što se tiče medija, uopšte nije bila u igri. Dakle, Halitovu suprugu igraće Džanan Erguder (38), koja je u "1001 noći" tumačila arhitektu Edu, poremećenu devojku koja je želela da naudi Šeherezadi.

Džanan je pobrala velike hvale ulogom dominantne žene, modne kreatorke Gulfem u seriji "Rat ruža" koja se završila u februaru 2016, a partner joj je bio Bariš Kilič koga upravo gledamo u ulozi Leventa u "Ferihi".

PROČITAJTE JOŠ: Kako Sulejman i Šeherezada igraju tango: pogledajte najstrasniji ples turskih zvezda Halita i Berguzar

Halit i Džanan imaju nešto zajedničko: na setu "1001 noći" oboje su se zaljubili – Halit u Berguzar a Džanan u Tardua Florduna. I dok Halitova ljubav i danas traje, Džanan i Tardu su se nakon pet godina razišli, ponajviše zbog njegove neobuzdane ćudi.

Tekst: M.R.

Izvor: Lisa