Markantni turski glumac Burak Ozčivit, Bali-beg iz "Sulejmana Veličanstvenog", žali za brkovima koje je gajio više od četiri godine, a morao je da ih obrije zbog uloge u novoj seriji "Kara Sevda". Da bi ga utešila, njegova devojka Fahrije Evdžen, nabavila mu je pozorišne koje, kaže, on nosi po kući.

PROČITAJTE JOŠ: Neverica za obožavateljke Bali-bega: pogledajte kako sad izgleda šarmantni glumac Burak Ozčivit

"Osaćam se kao go. Kad se pogledam u ogledalo ne prepoznajem sebe", žali se turski glumac Burak Ozčivit koji je gledaoce osvojio ulogom muževnog Bali-bega, odanog sultanovog vojnika u seriji "Sulejman Veličanstveni", čemu su, po oceni mnogih, najviše doprineli gusti crni brkovi koje je počeo da pušta 2011. godine. A sada je morao da ih obrije, jer se u prvim epizodama nove  serije "Kara Sevda" pojavljuje kao golobradi mladić. Brkovi su mu osim slave doneli još nešto:

"Oni su mu najviše pomogli da osvojim Fahrije", poverio se prijateljima zgodni glumac koji je iz pravo iz "Sulejmana", sa sve balibegovskim brkovima, otišao na set serijala "Grmuša", gde se prvi put i susreo sa Fahrije. Od prve  scene privlačnost između njih bila je gotovo opipljiva, te je svima bilo jasno da se rađa jedna velika ljubav.

PROČITAJTE JOŠ: Kako sultanija Valide iz "Sulejmana Veličanstvenog" prkosi godinama: Nebahat Čehre (70) otkriva tajnu lepote

Da bi umanjila njegovu tugu zbog prislnog brijanja, Fahrije mu je kupila pozorišne brkove koje njen dragi nosi po kući te se opet oseća kao onaj stari Burak.

Tekst: M.R.

Izvor: Lisa