Hajdi Klum objavila je video u kojem ismeva Donalda Trampa, nakon što je on u jednom intervjuu izjavio da 42-godišnja lepotica "više nije desetka".

U intervjuu za Njujork Tajms, Tramp je izjavio da nije seksista, ali i priznao da ponekad pretera sa svojim komentarima. Nakon toga je bez problema izjavio: "Hajdi Klum. Nažalost, ona više nije desetka."

Kao odgovor na njegove prozivke, Hajdi je objavila video na društvenim mrežama u kojem ga ismeva. Na sebi ima majicu na kojoj piše "10", a potom joj s leđa prilazi muškarac, koji izigrava Trampa i koji skida desetku sa majice i otkriva broj 9,99. Hajdi najpre deluje šokirano, ali potom sleže ramenima i nastavlja da se smeši uz haštag "Heidi Trumps Trump"

VIŠE: Hajdi Klum (41) potpuno bez šminke! Pogledajte čudesnu transformaciju ove manekenke!

"Tramp je progovorio. Nažalost, više nisam desetka. Imala sam dobru karijeru", napisala je Hajdi i dodala da je lepota u oku posmatrača. Tramp je u nekoliko navrata šokirao javnost zbog svojih komentara o ženama i njihovom izgledu, a mnogi su posebno izrevoltirani što takve reči dolaze od čoveka koji je trenutno u trci za predsednika SAD. 

Ipak, on i pored toga ima značajnu podršku birača, pošto bi prema trenutnim anketama za njega glasalo 25 odsto Republikanaca, što je dvostruko više od njegovog najbližeg rivala, Bena Karsona, koji ima 12 odsto.

Tramp je nedavno izjavio da je novinarka Megin Keli bila oštra prema njemu tokom republikanske debate, jer je imala menstruaciju, dok je glumicu Rozi O'Donel nazvao debelom svinjom...

Pogledajte i našu FOTO-GALERIJU!

Autor: N. R.

Izvor: Blic

LepaiSrecna Jedan od najuspešnijih supermodela na svetu, Hajdi Klum, postala je najnovija žrtva uvreda moćnog Donalda Trampa. Međutim, nije mu ostala dužna...