Zbog snimanja prvih epizoda nove serije "Kara Sevda", koja će početi da se emituje sredinom septembra 2015, turska zvezda Burak Ozčivit obrijao je legendarne brkove koji su pre četiri godine mladog glumca preko noći pretvorili u neodoljivog Bali-bega, oličenje muževnosti.

Inserti iz prve epizode nove turske serije "Kara Sevda", koji su objavljeni pre nekoliko dana, izazvali su zaprepašćenje i ženskih i muških fanova markantnog Buraka Ozčivita, čuvenog Bali-bega iz Sulejmana Veličanstvenog. Na njima Burak nema guste crne brkove koji su mu bili zaštitni znak pune četiri godine, a zahvaljujući kojima se od mladog glumca pretvorio u regionalnu zvezdu, Bali-bega za kojim uzdišu brojna devojačka srca.

PROČITAJTE JOŠ: Feriha iz serije "Zvala se Feriha" na meti manijaka: lepa Hazal Kaja strepi od napada navalentnog obožavaoca

Brkovi su mu toliko dobro stajali da su za kratko vreme postali pravi modni trend i mnogi momci su počeli brižljivo da ih neguju. A sada kad ih je on obrijao, žale se turski mediji, zavladala je prava "seča brkova". No sudeći prema mnogo ranije objavljenim reklamnim snimcima, u kasnijim epizodama nove serije Burak će imati i brkove i gustu bradu. Do tada on će opet izgledati mangupski nevino, poput pravog nestašnog derena.

#KaraSevda Eylül'de STARTV'de!

Posted by Neslihan Atagül Aşktır on субота 8. август 2015.

A ljubavne scene koje snima sa partnerkom Neslihan Atagul, koju znamo kao Deniz iz serije Kad lišće pada, toliko su uverljive da je jedan novinar prokomentarisao da bi glavu dao da su njih dvoje u vezi samo da ne zna koliko je Burak zaljubljen u lepu Fahrije Evdžen. Naravno, odmah su počele spekulacije da će zbog toga Fahrije da mu pravi ljubomorne scene, pa se on osetio prozvanim da kaže:

''Fahrije i ja imamo poverenja jedno u drugo. Uostalom, Neslihanin dečko Kadir Dogulu moj je prijatelj.Između nas nikako ne može da se dogodi nešto pogrešno."

PROČITAJTE JOŠ: Tajna ljubav turskih zvezda ipak dokazana: Kenan Imirzalioglu odveo Sinem da poljubi ruku roditeljima

Ovo je  naljutilo mladog glumca Kadira Dogula, koji je sa Neslihan već dve godine, a vezu su započeli na setu serije Fatih Harbiye. On je preko Twittera prokomentarisao Burakove reči: ''Koliko je ovaj čovek zaljubljen u sebe! To je vrlo opasno", jer smatra da je tom izjavom njegov kolega pokazao da veruje kako se svaka devojka može zaljubiti u njega. Sve u svemu, komentarišu mnogi, pred nama je veoma zanimljiva jesen, bar što se ove četvorke tiče. 

Tekst: M. R.

Izvor: Lisa