Severina se 10. avgusta 2015. godine nije pojavila na prvom ročištu ponovnog sudskog procesa u vezi sa starateljstvom nad sinom Aleksandrom koji je protiv nje pokrenuo njen bivši partner Milan Popović. 

Dok su advokati Opštinskog građanskog suda u Zagrebu radili, ona je na Instagramu objavila video u kojem roni u bazenu i potpisala ga porukom "No stress". Verovatno je time svima htela da da do znanja da sve drži pod kontrolom i da je sigurna u svoje odluke i životne poteze.

A tome da u njenom životu nema stresa pridonosi još nešto... velika ljubav! Naime, kako saznajemo, bez obzira na eventualno još jedno teško razdoblje koje je očekuje, izvori bliski pevačici i porodici njenog dečka Igora Kojića kažu da par planira venčanje, piše Večernji 11. avgusta 20185. godine.

U redu, o jesenjem venčanju mediji u regiji već dugo bruje, ali akteri napise ne demantuju... no, ovoga puta od bliskih prijatelja para saznajemo da će se ono održati u oktobru, a zvanice pozivnice mogu očekivati već krajem ovog meseca! Posebno je zanimljivo to što je, kako kaže izvor, Severina zaprosila Igora.

Lepa Seve bila je verena pet puta i tako je zaradila pomalo zloban, a pomalo i duhovit nadimak "kraljica prstenova". Sada je, čini se, našla onog pravog, što je potvrdila i u intervjuu za jedan magazin u kom je izjavila: "Igor je moja ljubav za ceo život." Isto o njoj misli i Igor koji je medijima svojevremeno rekao: "Ako postoji savršena žena, Severina joj je najbliža. Najlepša je stvar bezuslovno voleti i biti voljen."

Jedno drugo obasipaju komplimentima na društvenim mrežama, prijatelji ih opisuju "kao stvorene jedno za drugo" usprkos često spominjanoj razlici u godinama (on je 15 godina mlađi) koja se kod njih, kažu, ne oseti, a njihovu sreću u intervjuu za Story komentarisali su i Igorovi roditelji, Olja i Dragan Kojić Keba.

VIŠE: U domu Olje i Dragana Kojića Kebe: U našoj kući ima svega, od "Kineza" do rozentala

"Njihova veza jeste senzacija i ljudi na to gledaju sa čuđenjem, a sve se desilo kao grom iz vedra neba. Ni u jednoj milisekundi nismo razmišljali da li bi trebalo da budemo protiv te veze. Uverili smo se u njihovu iskrenu ljubav i da je Severina divna majka, žena koja iskreno voli i koju Igor jednako tako voli", rekao je Igorev tata, slavni pevač Keba, a mama Olja je dodala: "Spojila ih je dobrota. Kad ih vidim tako zaljubljene, vrate me u našu mladost. Setim se Dragana i mene, one scene dok najsrećniji zajedno pakujemo stvari u isti kofer. Prava ljubav vidi se iz aviona".

Podsetimo se, njihova ljubav počela je u februaru tekuće godine. Upoznali su se na Severininom koncertu u Sava centru, na koji je Igora doveo Severinin dugogodišnji prijatelj Edvin Softić koji je ujedno dobar prijatelj porodice Kojić. Da je zaljubljena preko ušiju priznala je za medije nakon samo dva meseca veze i tada je ushićeno rekla: "Sada mi se čini da ova ljubav traje ceo život."

Igora je odmah upoznala s užim krugom prijatelja, ali i sa sinom Aleksandrom s kojim je Igor, sudeći po fotografijama s društvenih mreža, odmah pronašao zajednički jezik. Kao par prvi put su se u javnosti pojavili u Zagrebu krajem maja na "Story Hall of Fame party"-ju.

Modno usklađeni par te večeri se nije odvajao i otad se više ne skrivaju od medija. Život im se odvija na relaciji Zagreb – Beograd i vreme najčešće provode u porodičnom okruženju. U Zagrebu u Severininom stanu na Bijeničkoj cesti, a u Beogradu uživaju u prostranoj porodičnoj kući Kojićevih na Bežanijskoj kosi.

VIŠE: Severina i Igor: "Ljubav bez reči"

Osim što ga je, navodno, iznenadila prosidbom, Seve je Igoru priredila još jedno veliko iznenađenje - za njegov rođendan. Krajem jula preko puta njegove kuće postavila je ogroman pokretni plakat na kojem je pisalo: "Ljubavi moja, srećan rođendan, volimo te!" Ova dirljiva poruka ganula je Igora do suza i jedva čeka prvu priliku kojom će Severini uzvratiti ovakav gest. 

Senzacionalno, poput njihove ljubavi, zasigurno će biti i njihovo venčanje. Iako neki izvori bliski paru kao moguću lokaciju slavlja spominju beogradski Beli dvor, koji često ume da ugosti elitu i u komjem se održavaju brojne glamurozne zabave, Severinin menadžer Tomica Petrović tu informaciju demantuje... vreme će pokazati.

Izvor: Večernji