Fotografije koje je na londonskom aerodromu mobilnim telefonom snimila jedna gospođa, a na kojima Kenan Imirzalioglu i Sinem Kobal razmenjuju nežnosti dok obilaze luksuzne butike, izazvala je gnev novinara pa su početkom jula 2015. godine mnogi listovi u Turskoj osvanuli sa naslovom „A kažete da smo mi lažovi?“

Najskrivanija ljubavna priča ove 2015. godine konačno je obelodanjena. Sada nema nikakve sumnje da su Kenan Imirzaliogl, koji je naša srca osvojio kao Ezel u istoimenoj seriji, i 14 godina mlađa glumica Sinem Kobal u vezi mada su to kategorički poricali.

PROČITAJTE JOŠ: Lažna veridba: najpoželjniji mladoženja Burak Ozčivit u zamci rumunske pevačice!

Iako su svi mediji objavili da se par venčao u Londonu pretposlednje nedelje juna, niko nije imao nijednu fotografiju kojom bi to dokumentovao. Međutim, zaljubljeni par je očigledno postao neoprezan jer ih je na prometnom londonskom aerodromu snimila jedna žena i fotke dostavila medijima. Iako slike nisu oštre, jasno se vidi da su njih dvoje vrlo intimni.

Foto: Printscreen, HABER DUYUM

Na ove fotografije ljutito je reagovao jedan kolumnista i u tekstu pod naslovom „A kažete da smo mi lažovi“ nabrojao slavne koji su napise u štampi proglašavali za čistu izmišljotinu, a sve u njima bilo je istina.

PROČITAJTE JOŠ: Turske glumačke zvezde posluju pametno: Šeherezada otvara poslastičarnicu, Bali-beg osniva lanac restorana (FOTO)

Istovremeno mnogi mediji tvrde da je Kenan svoju dragu odveo u rodno selo „da poljubi ruku njegovim roditeljima“ i da se obavljaju pripreme za pravo anadolsko svadbeno veselje.

Tekst: M. R.

Izvor: Lisa