Poznate pevačica Seka Aleksić podelila je 30. decembra 2014. godine novogodišnje paketiće deci koja su članovi humanitarne fondacije Novi Beogad.

Novogodišnje jelke slavnih 2015: pogledajte prelepu novogodišnju jelku i dekoraciju Seke Aleksić (FOTO)

Seka je okupila mališane i u prostorijama fondacije za njih organizovala mali prijem tokom kojeg im je uručila paketiće. Bilo je i dece koja zbog prehlade nisu mogla da prisustvuju podeli, ali se Seka pobrinula i za njih, pa im je paketiće poslala.

Na svom Fejsbuk profilu pevačica je objavila slike kako se druži sa mališanima i sa svojim fanovima podelila svoja osećanja sa ovog humanitarnog prijema:

"Nisu samo oni dobili poklone... Dobila sam i ja... Jedna devojčica sa prelepim očima me je nacrtala, jedan mali dečak je napisao i novogodisnju čestitku. Najviše sam dobila toplih poljubaca i zagrljaja... Poljubac i za drugare koji zbog zdravstvenog stanja nisu mogli da dodju ali će svoje paketiće dobiti na kućnu adresu. Najvredniji pokloni, puni ljubavi... Šta mi više treba?! Sve je prolazno...LJUBAV pobedjuje SVE. Volite ljudiii", napisala je pevačica.