Pobednik druge sezone šoua "Tvoje lice zvuči poznato", Bane Mojićević, je progovorio o tome što je Marija Mihajlović u finalnoj večeri poslala otvoreno pismo kojim je objasnila zbog čega nije bila u žiriju u finalu 28. decembra 2014. godine.

Bane je vrlo skromno objasnio da još uvek ne može da definiše osećanja zbog pobede, ali je istakao da ga ne zanimaju glasine koje kruže.

- Svako ima pravo na svoje mišljenje - rekao nam je Bane. - Mene glasine ne dotiču. Takođe, ne komentarišem šta je i kako je neko nešto uradio. Mene to ne zanima. Ja sam siguran samo u svoja osećanja i uvek slušam šta mi srce kaže.

Da podsetimo, Marija je više puta u medijima istakla da "Grand produkcija" favorizuje Baneta i da je zbog toga on u prednosti u odnosu na ostale takmičare. Direktor Saša Popović je oštro demantovao te tvrdnje, tražeći od Prve televizije i produkcije Emotion da Mariju uklone sa mesta žirija. Iako je ona i posle toga uredno obavljala svoju funkciju u nedelju uveče se nije pojavila u finalu. Razloge njenog odlaska iz šoua "Tvoje lice zvuči poznato" možete pročitati OVDE.

Izvor: Novosti