I TATA BI BIO PONOSAN, ZNAM: Nikolina Pišek se zbog ćerke opet smeje, pokojnom mužu Vidoju posvetila dirljive reči

Voditeljka Nikolina Pišek ovih dana opet ima razloga za osmeh, nakon tragedije koja ju je zadesila kada joj je prošlog meseca preminuo suprug Vidoje Ristović.

ATA / Antonio Ahel

Razlog za osmeh na licu je njena ćerka Una Sofija, koju je Nikolina Pišek dobila u braku sa Vidojem, a koja se već neko vreme uspešno bavi baletom.

Majka joj je u tome najveća podrška, a malena Una Sofija sada je odigrala i svoju prvu predstavu, zbog čega je voditeljka neizmerno ponosna.

"Moja mala ljubav je otplesala svoju prvu baletsku predstavu. Ponosna do neba. Bio bi i tata, znam...", napisala je Nikolina na društvenim mrežama, uz fotografiju na kojoj se vidi kako snažno grli ćerku posle predstave.

Instagram/Nikolina Pisek 

Podsetimo, Vidoje Ristović preminuo je 8. maja 2022. godine na stolu za masažu, a obdukcija je pokazala da je smrt nastupila usled respiratorne insuficijencije koja je uzrokovala popuštanje rada srčanog mišića.

Sahranjen je 12. maja na Novom groblju u Beogradu, a Nikolina Pišek je nakon sahrane istakla da se najteže nosi sa tim što je njena naslednica izgubila oca.

"Najbolnije od svega mi je što je Una izgubila oca, a ja osobu s kojom sam planirala da provedem život. Sve ostalo mi je sada apsolutno nebitno", poručila je tada voditeljka za "Story".

Ristović je rođen 25. jula 1978. godine u Beogradu. Iz prvog braka ima ćerku Mateu, dok je sa drugom suprugom Nikolinom dobio ćerku Unu Sofiju. Voditeljka iz prethodnog braka ima i stariju ćerku Hanu.

Fotografije Nikoline Pišek koje su nastale nakon smrti njenog supruga pogledajte u galeriji ispod.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna