NAKON BOLNOG KRAHA LJUBAVI, DANIJELA MARTINOVIĆ OPET NASMEJANA: Osećam se predivno, neke stvari ne mogu da se sakriju

Pevačica Danijela Martinović mesecima je bila tema medija zbog teškog perioda kroz koji je prošla nakon raskida sa Petrom Grašom, sa kojim je bila u ljubavi 24 godine.

Youtube/Printscreen/ Index Video

Danijela Martinović, međutim, ponovo ima osmeh na licu, a pred 51. rođendan, koji će proslaviti u julu, otkrila je da lepe stvari koje joj se trenutno dešavaju u karijeri pozitivno utiču na nju.

"Moram reći da se zaista osećam predivno i da te stvari ne mogu da se sakriju. Ipak ono najlepše izlazi, zrači iz nas, a pritom imam predivnu ekipu devojaka koje su mlade, koje imaju neke druge vizije mene, i usudila sam se da budem, zajedno s njima, dovoljno hrabra", rekla je pevačica gostujući na "Radio Dalmacija".

Ona će uskoro nastupiti na Splitskom festivalu, te je tim povodom ispričala zanimljivu anegdotu u vezi sa tim kako njena majka i nakon toliko godina karijere razmišlja hoće li njenu ćerku primiti na festival.

Youtube / Danijela Martinovic 

"Kad sam rekla sestri Izabeli pre dva-tri meseca da imam jednu pesmu i da ću ići ove godine na Splitski festival, ona je bila presrećna. Došla je kući i rekla to mami i onda ju je mama onako zabrinuto pogledala i rekla: "Je l’ stvarno? Šta ti misliš, hoće li nju primiti na festival?". Ja sam se smejala pola sata", prisetila se Danijela.

Podsetimo, njen bivši partner Petar Grašo ove godine oženio je svoju sadašnju izabranicu Hanu Huljić, sa kojom čeka ćerku.

Još fotografija Danijele Martinović pogledajte u galeriji ispod.

Youtube / Danijela Martinović Danijela Martinović je okrenula "novi list" u svom životu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna