KOD MENE STOJE PARE, MUŽ ME UVEK LEPO IZNENADI: Branka Sovrlić dobila mercedes da joj se popravi raspoloženje

Branka Sovrlić važi za jednu od najbogatijih na estradi, a muž ume da je iznenadi skupocenim poklonom. Nedavno je dobila - mercedes!

Kurir / Nemanja Nikolić

Branka Sovrlić je veoma srećna u braku, a sa mužem je od početka karijere - proveli su četiri decenije ljubavi. Kaže da su se njih dvoje, jednostavno, našli i da je veoma srećna jer radi ono što voli i živi kako želi. Mada važi za jednu od najbogatijih na estradi, ona kaže da nije važno samo imati, već i umeti.

Ipak, i njoj se desi da bude neraspoložena, a muž joj uvek pritekne u pomoć. "Ja sam njegova beba", kaže Branka. "Prošle godine mi je kupio mercedes", ispričala je za Blic. "On je prvi koji primeti da sam tužna. Uvek mi kaže - kod tebe su pare, uzmi šta hoćeš”. 

Uprkos imetku, nikad nije poželela da na sebi izvrši bilo kakve estetske korekcije. "Nemam ništa sebi. Za to su bili zaduženi moji mama i tata, oni su jako dobro izgledali. Geni su čudo", objašnjava pevačica. "Nisam nigde došla da mi ne dodeljuju komplimente, iznenade se ljudi kada me vide, kažu da sam mnogo lepša u prirodi, pa se moj suprug našali: Onda ćemo je slati u prirodu.”

Ona ističe da najvažnije to što je duševno i da to licu daje lepotu. "Samo pozitivna energija, trudim se da se zdravo hranim, nekada se odričem slatkiša, nekad bih pojela dva, tri parčeta torte, priuštim sebi jedan za neku priliku, volim da plivam. Bila sam nekada prvakinja Srbije u džudou, u srednjoj školi sam igrala rukomet, to ipak ima veze", kaže pevačica koja je napunila 65 godina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna