PRVE REČI ANE BEKUTE KIDAJU SRCE: "Otišao je moj Milutin"

Ana Bekuta doživela je težak udarac - umro je Milutin Mrkonjić.

ATA / Antonio Ahel

Milutin Mrkonjić je umro danas u Beogradu, a do poslednjeg trenutka je uz njega bila njegova dugogodišnja partnerka Ana Bekuta.

Mrkonjić je imao zdravstvenih tegoba od početka godine, kada je u februaru primljen u bolnicu zbog sumnje na infekciju korona virusom. Međutim, pokazalo se da je negativan na kovid, ali su lekari otkrili ožiljke na plućima.

Ponovo je imao problema sa zdravljem u avgustu, kad je inače slabo srce popustilo toliko da mu je ugrađen novi srčani zalistak. U jesen su se tegobe vratile, ugrađen mu je i pejsmejker, ali posle početnih dobrih rezultata, srce ipak nije izdržalo.

Ana Bekuta je večeras uspela da se odazove na telefonski poziv novinara, ali nije imala snage da da dužu izjavu.

"Otišao je moj Milutin. Molim vas sve da me shvatite u ovom bolu da neću da se oglašavam", rekla je pevačica. Ana i Milutin su bili zajedno duže od devet godina. Kako je ona običavala da kaže, bio je to "specijalan savez" zasnovan na skladu, harmoniji i poverenju. 

"Retko imamo nesuglasice i vrlo malo! Kako godine prolaze skoro nikakve", govorila je Ana. Do poslednjeg trenutka ona je gajila nadu da će se Milutin oporaviti, čak je i nastupala jer je njemu dala reč da neće otkazivati nastupe. 

Kurir / Damir Dervišagić, ATA / Antonio Ahel Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić

Izvor: Lepa&Srećna