MARINA TUCAKOVIĆ NA KISEONIKU: Ima metastaze na mozgu, plućima, jetri a nova vest je zabrinjavajuća

Marina Tucaković je u vrlo lošem zdravstvenom stanju, a organizam ugrožen metastazama raka sada je napao i korona virus.

Printscreen/ Emisija Premijera

Marini Tucaković se zdravstveno stanje od juče jako pogoršalo, a njen sin Milan Laća Radulović je na Tviteru zamolio za pomoć kako bi lekar što pre stigao u njihov dom na Vračaru.

"Majka mi ima teška gušenja. Terenska služba može da dođe tek u 14 sati, što može biti kasno. U kovid legla ne želi da ide. Da li neko ima broj stručnog lica koje bi moglo da je pregleda što je pre moguće? Mi smo u Beogradu, na Vračaru", napisao je Laća.

Zatim je i pratiocima objasnio da je Marina teško bolesna: "Majka mi ima rak sa metastazama na jetri, plućima, mozgu i kostima".

Marini je gušenje počelo još oko devet sati ujutru, a kad su lekari najzad došli, dobila je infuziju i kiseonik. Sinoć je zbrinuta u jednoj privatnoj beogradskoj klinici ali, kako je Laća potvrdio za Kurir, ona je pozitivna na korona virus.

Kako je upravo preneo Pink, Marina je danas prebačena u KBC "Dragiša Mišović". Kako je njen sin potvrdio za Nova.rs, saturacija kiseonija je nešto bolja  - juče je bila 50, a danas 88 ali je lekari i dalje tretiraju kao teškog pacijenta čiji je život ugrožen.

Izvor: Lepa&Srećna