Marina Tucaković kaže da iako su joj bolji rezultati posle operacije tumora, njeno zdravstveno stanje još dugo ne može da bude potpuno dobro jer je reč o opakoj bolesti, ali otkriva da se neće predati.

PROČITAJTE JOŠ: MARINA TUCAKOVIĆ PO IZLASKU SA ONKOLOGIJE ŠALJE DIRLJIVU PORUKU SVIMA KOJI JE VOLE: lečenje tek sledi

U prvoj ispovesti ona na emotivan način govori kako se oseća sada i da li su joj rezultati bolji od onih kada su joj 7. februara lekari saopštili da ima maligni tumor dojke. Ubrzo nakon toga operisana je na Institutu za onkologiju i radiologiju u Beogradu.

"Trenutno se osećam dobro. Na odmoru sam. Ne mogu još u potpunosti da budem dobro, treba da prođe vreme lečenja, još primam terapiju i svašta nešto. Do potpunog oporavka proći će još mnogo vremena", započinje razgovor Marina, kojoj se u glasu prepoznaje vedrina, a tome su doprineli rezultati koji su sve bolji.

"Videćemo, nikad se ne zna da li je to najgore prošlo ili nije. Polako, vreme je potrebno za sve, tako i za moje ozdravljenje. Pogotovo kod ovih stvari. Kako se osećam? Otkud znam. Kako koji dan, nekad bolje, nekad lošije. Psihički sam okej, borim se i neću dopustiti da se predam. Što se tiče rezultata, oni su bili bolji. U narednim nedeljama imaću kontrole, kada ću saznati kakvi su novi nalazi", kaže Marina.

Kako se pisalo, Marina je dve godine ćutala o kuglici koju je napipala na dojci.

Kliknite OVDE za nastavak teksta!