"Jedne večeri je ona ušla u taj lokal i prvi kontakt očima meni je nagovestio da tu može biti nešto više od poznanstva. Kasnije mi je rekla da je i ona to isto osetila… " Ovako Aco Pejović opisuje susret sa Biljanom, devojkom koja će mu ubrzo postati supruga.

"Ona je meni prišla, da, ona je mene spopala, u stvari. Bili smo svega sedam dana zajedno i rešili da se venčamo. Jedini uslov bio joj je da završi fakultet", podelio je popularni pevač priču o svom venčanju u emisiji "Od A do DA".

Bilo je to devedesetih godina prošlog veka. "U to vreme uraditi tako nešto i doći kući u sedam ujutru i reći roditeljima `ženim se` nije baš bilo lako.

Pitali su me da li sam dobro razmislio, da li sam popio, da li ne žurim… `To vam je što vam je`, rekao sam im. Posle je tek usledilo upoznavanje. Ona je iz profesorske porodice, ja sam tad bio lokalni muzičar, nisam baš bio na nekom glasu kod roditelja. Kod dama da, ali ne kod roditelja", otkrio je Pejović.

"Zakasnio sam na sopstveno venčanje. Svirali smo moj kum i ja na Zlatiboru, a ujutru smo se stopom vraćali kući. Dok smo stopirali, zaustavio se jedan kombi. Na sreću ili na našu žalost, to je bio kombi sa muzičarima koji su pošli da sviraju na mojoj svadbi. Zamislite samo njihovu reakciju", rekao je kroz osmeh Pejović.

Biljana je nosila romantičnu venčanicu, od prelepog providnog materijala sa cvetnim desenom.

BONUS VIDEO:

Aco Pejović MONDO/U. Arsić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.