Pevačica Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović venčali su se u junu 2018. godine, a u martu 2019. dobili su sina Aleksandra. Važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, a njihova veza od samo početka privlačila je veliku pažnju. Kako je Filip jednom prilikom priznao, kada su uplovili u romansu ni on ni Aleksandra nisu razmišljali o svadbi, ali je njihov prijatelj Aco Pejović bio siguran da će do toga doći.

"Kad smo Aleksandra i ja počeli da se zabavljamo izašli smo na jedan rođendan na kome je bilo puno prijatelja iz muzičkog sveta. Aco je sedeo preko puta nas i gledao nas sve vreme i rekao mi 'Svadba, ti si gotov' i ponavljao to sve vreme. Nisam znao šta da mu kažem. Mislio sam u sebi kako se zabavljamo tek deset dana i ni meni ni njoj svadba tad nije padala na pamet. Kad smo krenuli, Aleksandra i ja smo mu rekli ‘Ako stvarno bude svadba, ti ćeš biti kum", ispričao je svojevremeno Živojinović u emisiji "Zvezde Granda Specijal".

Aco Pejović o vaspitanju ćerki
ATA / Antonio Ahel 

I zaista je tako i bilo - Pejović je bio Aleksandrin kum na venčanju sa Filipom, dok je Živojinoviću kumovao košarkaš Miloš Teodosić.

"Kuma volim najviše na svetu. Desi se možda da se ne čujemo dan-dva, ali se onda on naljuti na mene (smeh). Šalu na stranu, najbolji smo prijatelji i volimo se više nego što možete da zamislite", izjavila je svojevremeno Prijovićka.

Filip Živojinović govorio je i o svojoj porodici, ocu Bobi Živojinoviću, o mami Zorici Nakić i maćehi Lepoj Breni. Filip sa očeve strane ima dva brata, a sa majčine brata i sestru.

Filip Živojinović o svadbi sa Prijovićkom i kumu Pejoviću
LepaiSrecna 

"Ja sam blagosloven jer sam dobio dve velike porodice. Moj otac Boba se oženio Lepom Brenom i ja sam nju gledao ceo život kao svoju drugu majku. Moja majka Zorica je takođe zasnovala porodicu u kojoj sam dobio brata i sestru. Izuzetno smo dosadno srećni, a mediji to stalno pokušavaju da predstave na drugi način", izjavio je tada.

Još fotografija Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Aleksandra Prijović i FIlip Živojinović na otvaranju Brenine radnje

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna