Voditeljka "Granda" Sanja Kužet se porodila juče i na svet donela trećeg sina. Njena koleginica Dragana Katić je potvrdila da se mama i beba osećaju odlično.

"Razmenile smo poruke, sve je u najboljem redu. Sanja je lagano nosila trudnoću, videle smo se na ručku pre dva meseca izgledala je predivno, bila je još lepša nego inače ako je to uopšte moguće", kaže Dragana.

Svojoj koleginici i prijateljici poželela je sve najbolje. "Sanja ima divnog muža i decu, ima sjajnu porodicu. Želim im joj sve najbolje, da su svi zajedno živi, zdravi i srećni. Ona je apsolutno sve to zaslužila", rekla je Dragana Katić.

dragana katic-min.jpg
Instagram / Dragana_Katic 

Tim povodom oglasila se "Grand produkcija", a u objavi su otkrili koje je ime voditeljka odabrala za naslednika.

"Sa ponosom i radošću objavljujemo da se naša Sanja Kužet juče ujutru porodila carskim rezom i na svet donela dečaka Vuka Živojinovića. I mama, i beba se osećaju sjajno, zahvaljujemo se svima na ukazanoj pažnji!" Podsetimo, prvi sin se zove Andrija, a drugi Strahinja. Pročitajte i kako se Sanja slaže sa Sašom Popovićem.

BONUS VIDEO:

Sanja Kužet na promociji albuma Jelene Karleuše Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.