Ljubavni romani su neizostavni deo opuštanja i odmora. Ljubav kao tematika, relaksira nas i uvodi u svet mašte.

Zbog toga želimo da vaše leto dodatno ulepšamo i opustimo uz Kurirov ljubavni roman, koji će tokom jula i avgusta svake subote novi, ići kao dodatak uz dnevnu novinu Kurir, počevši od 6. jula.

U subotu, 6. jula, dnevna novina Kurir daruje vas poklon romanom Kad zamiriše s Jadrana”.

Ovaj uzbudljivi roman donosi priču o Beograđanki čiji se život neočekivano menja tokom putovanja na obalu Jadranskog mora. Na ivici iscrpljenosti od stresnog posla, naša junakinja odlučuje da se povuče u miran Koper, u potrazi za odmorom i begom od svakodnevice. Sudbina ima druge planove za nju, jer već pri dolasku sreće zgodnog i neodoljivog Slovenca. Njihov susret, začinjen iznenadnim osećanjima, vodi ih u strastvenu noć na brodu, gde srce počinje da kuca za njega kao nikad pre. Međutim, izazovi nisu daleko. Razdaljina i kulturne razlike postaju pretnja ovoj ljubavi, testirajući njihove emocije i odlučnost. Da li će uspeti da prevaziđu sve prepreke i sačuvaju ono što su izgradili tokom te jedne noći?

Kad zamiriše s Jadrana je roman koji će vas osvojiti svojim strastvenim zapletom i nežnim ljubavnim tonovima, idealan za letnje čitanje i beg u svet romantičnih avantura.

Uživajte u ovom poklonu i otkrijte čari Jadrana kroz priču koja miriše na ljubav i more.

Neka Kurirov ljubavni roman bude neizostavni deo vašeg leta i vašeg prtljaga! 

Kurir.rs