Julske vrućine mnogi "izdržavaju" na moru, a Sanja Kužet je jedna od onih dama koje su i sada prisutne na društvenim mrežama. Zašto i ne bi kad joj je figura apsolutno "instagramska".

Voditeljka je visoka 175cm, a ima samo 61kg, pa nije ni čudo što u kupaćem kostimu izgleda fenomenalno. Međutim, i ona je morala da pazi kako pozira.

Sanju je slikala njena sestra Sandra, a voditeljka je rešila da od fotosa napravi pravi mali komični film. U izuzetno lepom, crvenom bikiniju, Sanja je zauzela mesto na krmi brodića, a onda je počeo "foto sešn".

"Samo ona može ovako da me uslika. Moja sestra. Dok slušam njene instrukcije, kako da se namestim, to ovako izgleda! I ti momenti su mi najdraži!", piše Sanja.

sanja kuzet 2-min.jpg
Instagram / sanja_kuzet 

Položaj sedenja je apsolutno najteži za slikanje za svaku ženu u kupaćem kostimu. Čak i šampionke fitnesa umeju da pokažu kako izgledaju kad se ne nameštaju - iako imaju "samo kožu" na stomaku, ona se nabora u nekoliko "jastučića".

Zato je važno da se leđa isprave, a glava podigne ili, još bolje, da se čak malo i zabaci unazad. I pored svega toga, valja uvući malo stomak po principu "diši - ne diši", a reklo bi se da to radi i Sanja Kužet. Zavirite u galeriju slika, pa proverite i sami. 

Instagram / sanja_kuzet Lepotica u kupaćem kostimu uživa na suncu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO: 

sanja kuzet KurirTV