Vesna de Vinča je živela na splavu od majčine smrti, a danas je objavila da je njena "bajka" došla do kraja. Ona je morala da se iseli, a u snimku koji je objavila na Instagramu vidi se kako je komunalna policija na terenu. 

Na obali je i mehanizacija koja je spremna da odvuče brod na kojem je novinarka dugo živela. Uplakana Vesna je poručila: "Ostavljam 19 godina za sobom i idem dalje."

Nedavno je blistala na svečanosti izbora Mis Srbije, a kaže da ima u planu da se bavi i investicijama. Njena penzija iznosi 300 evra, a velika strast su joj putovanja, pa stalno "juri nulu". Zasad ne otkriva da li će se vratiti na Vračar gde je nekada živela s majkom i gde je imala porodični stan.

"Rastanak sa snom!", napisala je na Instagramu. "Teško mi je drugari. Teško mi je. Ali 19 godina je bilo kao raj i privilegija je to bila velika. Nikoga ne optužujem. Interesuje me samo šta Bog misli. Ostalo su sitnice. Idemo dalje."

Pročitajte i kako je sprovela režim 40 dana gladovanja.

BONUS VIDEO:

Od splava Vesne de Vinče za samo par sati nije ostalo ništa Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.