Predsednica kompanije "Miss Yu“, novinarka, autorka brojnih televizijskih emisija Vesna de Vinča nedavno se vratila iz Crne Gore.

"Rešavala sam porodične, ostavinske rasprave. Imam čak i varijantu da se bavim investiranjem. Na tom prostoru gde je kuća moje majke u Budvi, praviće se zgrada. Imaću nekoliko stanova, koje ću izdavati. Pored moje penzije koja je 300 evra, baviću se i investicijama. To mi je biznis plan u budućnosti. Mi u familiji već 28 godina jurimo nulu i naša nula je velika. Dok platimo sve troškove, putovanja, približavamo se uvek nuli. Nekad brže, nekad sporije. To je u stvari život. Život je bogatstvo, naporan je, ali divno ga je živeti", rekla je Vesna i otkrila šta je sve ove godine posetila od destinacija.

"Bila sam na Tasosu i bilo mi je predivno. To je jedno čudesno ostrvo. Nakon toga sam otišla u Budvu, ja sam Budvanka po mami. Ali sa druge strane, mnogo volim Srbiju i Grci nisu bolji zavodnici od naših Srba. Pored svih teških situacija koje smo imali, bolje živimo od većine Evrope. I dalje u sebi imamo osmeh i šalu. Bitno je da se okružimo lepim devojkama, momcima, ljudima. Promena je bitna da bismo ostali mladi, lepi, zdravi", kazala je za "Blic" Vesna de Vinča koja već neko vreme živi na brodu.

"Živeti na brodu liči na bajku, a nekako se sve desilo spontano. U centru mojih želja bilo je maštanje o slobodi, a slobodu uvek pruža priroda. Život na otvorenom, na reci, ljuljanje na brodu, je kao uspavanka majke planete. Robovanje konvenciji jedna je od najvećih prepreka osloba]anja čoveka i mogućnosti da počne da živi srećan, i u prirodi. Živela sam u salonskom stanu koji je pretpostavljao i salonski način mišljenja. Uspela sam da se te konvencije 'otresem'", ispričala je Vesna jednom priliom za "Hellomagazin".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

GLADUJE SKORO 40 DANA, A OSEĆA SE ODLIČNO! Vesna De Vinča otkrila metode sa kojim ćete SMRŠATI ALI I OČISTITI SVOJ ORGANIZAM Kurir televizija