Predsednica kompanije "Miss Yu“, novinarka, autorka brojnih televizijskih emisija Vesna de Vinča uspavljuje se uz ljuljanje broda koji je smešten preko puta spomenika "Pobednik“. Kako je svojevremeno ispričala život na ovom nesvakidašnjem mestu oduvek je bio njen san.

"Živeti na brodu liči na bajku, a nekako se sve desilo spontano. U centru mojih želja bilo je maštanje o slobodi, a slobodu uvek pruža priroda. Život na otvorenom, na reci, ljuljanje na brodu, je kao uspavanka majke planete. Robovanje konvenciji jedna je od najvećih prepreka osloba]anja čoveka i mogućnosti da počne da živi srećan, i u prirodi. Živela sam u salonskom stanu koji je pretpostavljao i salonski način mišljenja. Uspela sam da se te konvencije 'otresem'", ispričala je Vesna jednom priliom za "Hellomagazin", a sada i otkrila sa kojim se izazovima susreće, kada prilaz ka splavu poplavi.

"Meni je svaki dan neizvesnost. Odnosno moj izlazak u civilizaciju! Prilagođavanje je majka opstanka dragi ljudi! Ovih dana sa osmehom tako živim. Možda ću i čamcem morati na spavanje. Desilo mi se dva puta. Nosim i peškirče ako upadnem u vodu, kao i preobuku za ne daj Bože", rekla je Vesna i sebe nazvala pravim Spartancem.

"Spartanac, to mi je životni princip! Juče sam krenula skockana na reviju Bate Spasojevića. Spremna usput i za partizansko ratovanje. Prava sam samurajka koja je sve prepreke pretrčala, odnosno preletela", rekla je Vesna.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna