Novinarka i vlasnica kompanije "Miss Yu" Vesna de Vinča redovno pratioce na Instagramu obaveštava o svojim životnim aktivnostima. Tako je nedavno otkrila da je smršala 13 kilograma za 40 dana.

"Rezultati gladovanja su krajnje pozitivni. Krvna slika, pritisak i puls, sve vrednosti dobre. Drugo, skinula sam 13 kg! Merila sam se na istoj vagi kada sam počela gladovanje. Dakle, od broja 44 sletela sam na broj garderobe 38!", napisala je Vesna i istakla da je počela da vežba u jednom trenutku procesa detoksikacije.

"Snimak od pre 20 dana kada sam počela pored gladovanja i plivanja i da vežbam. Svako jutro, rano, rano, što ranije, posle redovne stolice, treba odraditi vežbe u trajanju od oko 30 minuta. To radimo ili u prirodi ili kod kuće. Posle razgibavanja slede vežbe za gornji deo tela! Tegići su od 3 kg. Mogu da posluže i tegle ili flaše ako nemate tegove. Nemoj neko da mi kaže da su pare problem", napisala je ona uz snimak na kojem u moru radi vežbe.

Ovaj video oduševio je Vesnine pratioce, međutim isledio je drugi koji je sve zbunio. Naime, ona je pokazala koliko su joj usne otečene, pa su mnogi pomislili da je ubrizgala botoks, međutim Vesnu su ujele pčele.

 "Dragi moji, ovo je tragi-komično! Ovo ovde gore nije botoks, nije ono... Nije, nije, nije!Ujele su me tri pčele! Ovde na brodu... Jao, jao... Tuga! U šoku sam",  otkrila je Vesna a oni koji je prate na Instagramu su odahnuli.

Vesna de Vinca instagram/vesnadevinca

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna