Ana Ermakova (24) se sprema da celom svetu pokaže koliko je talentovana - pobednica šouprograma "Hajde da plešemo" predstavlja svoj šesti singl!

Ćerka Borisa Bekera (56) je već objavila pet pesama do sada i probila se u svetu šoubiznisa kao sudija u takmičenju "Supertalent". 

Ana zapravo peva kavere poznatih numera i sad je izabrala Eni Lenoks i poznatu pesmu "Slatki snovi" (Sweet Dreams). "Za mene je to mešavina nostalgije za detinjstvom i pogleda u budućnost", kaže Ana. "Odrasla sam slušajući Eni Lenoks i ona mi je velika inspiracija, kao jaka žena sa moćnim glasom."

Još jedna snažna žena je uz Anu od njenog rođenja - majka Endžela koja danas slavi sa ćerkom njen veliki uspeh. Ona je morala da trostrukog šampiona Vimbldona primora sudskim putem da prizna ćerku.

ana ermakova angela ermakova 0884674827-min.jpg
Profimedia 

Beker, koji je tada imao 33 godine, tvrdio je da ga je Endžela zavela jedne noći u baru dok mu je žena bila u bolnici. "Gledala me je onim pogledom lovca dok je prolazila pored mene", opisivao je sportista svoj doživljaj. Trebalo je da prođe samo još jednom i pogleda ga na isti način i - oženjeni Boris je krenuo za njom kao omađijan.

Kasnije je pričao kako se "sve" odigralo u toaletu, da je za "ćaskanje" bilo potrebno samo pet minuta. Kad je, osam meseci kasnije, video Ermakovu sa ogromnim stomakom, bilo je "kasno", kaže Beker. Sud ga je primorao da plati izdržavanje i ćerki i njenoj majci. 

ana ermakova angela ermakova 0879563586-min.jpg
Profimedia 

Život je doneo  još gori obrt Borisu Bekeru. Dvadesetak godina kasnije, dotakao je, kako sam kaže, dno jer je završio u zatvoru zbog finansijskih pronevera. Zatvorska ćelija mu je bila samo nekoliko kilometara od stadiona Vimbldon koji mu je doneo slavu, a njegova vanbračna ćerka, začeta u WC-u, zahvaljivala je fanovima na Instagramu na podršci koju izražavaju njenom ocu.

Pročitajte i šta bivša Borisova supruga Lili Beker kaže o teniseru.

BONUS VIDEO:

Hajdi Klum i ćerka  Instagram/heidiklum

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.