Dok se njegove kolege znoje na Evropskom prvenstvu u fudbalu, nemački golman Loris Karius (31) uživa sa najzgodnijom voditeljkom Evrope - Diletom Leotom (32).

Njih dvoje su se venčali juče na romantičnom mediteranskom ostrvu na severnoj obali Sicilije, a mlada je svadbu sa 150 gostiju nazvala "intimnom". "Kod nas na jugu se zove na svadbu mnogo više zvanica", našalila se lepa Dileta.

Italijanka za kojom muškarci širom sveta "seku vene" rekla je "da" svom vereniku, sa kojim već ima sinčića - mali Arija je, takođe, kršten na dan venčanja.

dileta leota lorius karius 5-min.jpg
Instagram / dilettaleotta 

Svečanost je imala još jedan element - 22. jun je i rođendan zgodnog Lorisa, pa će mlada porodica sigurno uvek radosno slaviti ovaj dan.

Dileta je kratkom rečenicom opisala koliko je srećna: "Sve što sam ikad želela", dodala je uz sliku prvog poljupca pred oltarom. 

Njih dvoje su se upoznali krajem 2022. godine, ali tada nije bio trenutak da razgovaraju. Sledeću šansu  nisu propustili. "Bila sam u jednom klubu, na večeri sa prijateljicama, kad je ušao Loris. Rekla sam im: `Devojke, upravo je ušao čovek mog života. Razgovarali smo do 4 sata ujutru, odmah mi se dopao.`"

Pogledajte kako izgleda srećni par, a i lepa Dileta koja blista od ljubavi, a pročitajte sa kim je bila u vezi pre Lorisa.

Instagram / dilettaleotta Zgodna Italijanka se udala za nemačkog golmana Lorisa Karijusa.

 BONUS VIDEO:

ŠOK! VODITELJKA U EMISIJI PROČITALA UŽASAN SEKSISTIČKI KOMENTAR NA NJEN RAČUN Njena emisija bila hit, ali pisali su STRAŠNE stvari kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.